Hcg Değeri Normalin Üstünde Olanlar!!!

wanttobemom

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2023
84
45
18
36
Arkadaşlar hamile olduğumu öğrendiğimde 4+5 haftalıktı. Kan tahlilinde beta hcg değerim 16400 çıktı. Haftasına göre çok çok yüksek bir değermiş. Daha önce de gebelik kayıplarım oldu ve çok korkuyorum. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı???

5+4 du ben öğrendiğimde ultrasonda karından gözüktü sonra kan testi yapıldı HCG 13800 çıkmıştı bidahada istenmedi zaten.sağlıklı doğum yaptım.

5+4 du ben öğrendiğimde ultrasonda karından gözüktü sonra kan testi yapıldı HCG 13800 çıkmıştı bidahada istenmedi zaten.sağlıklı doğum yaptım.
Sizin adınınıza çok sevindim çarşamba günü doktor randevum var benim de umarım iyi olur her şey ama içimde kötü bir his var

Sizin adınınıza çok sevindim çarşamba günü doktor randevum var benim de umarım iyi olur her şey ama içimde kötü bir his var
Korkma o hamilelik hormonu kimisinde düşük çıkar kimisinde yüksek erkenden. Hamilelik belirtileri veya Migde bulantilarin başlamıştır erkenden belkide bu hormon yuzunden hepsi.

Korkma o hamilelik hormonu kimisinde düşük çıkar kimisinde yüksek erkenden. Hamilelik belirtileri veya Migde bulantilarin başlamıştır erkenden belkide bu hormon yuzunden hepsi.
İşin tuhafı hiçbir belirtim de yok😔 sadece arada çok çok hafif bulantı o da geçici. Bilemiyorum 🥺

Merhaba sonucunuz nasıl umarım sağlıklıdır? Benim de 5 haftada 56 bin çıktı doktor sorun yok diyor ama forumları okudukça içime bir korku doluyor
Doktoruma tekrar sordum sadece hcg yüksekliği tek başına bir şey ifade etmez dedi. İnternetten pek fazla bir şey okumak istemiyorum çünkü insanı çok olumsuz etkiliyor. Siz de okumayın her şeyin hayırlısı olsun güzel düşünelim güzel olsun her şey 🙏

Back
X