- 5 Şubat 2023
- 74
- 15
- 8
- 24
- Konu Sahibi gakkoyenge
Merhabalar pzt 18 salı 63 bugün 265 çıktı bilen kişiler yorumlarsa çok sevinirim doktorum salı gününe baktı bugün en az 120 olması lazım dedi şükür 265 çıktı normal mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende onu merak ediyorum onun için sordum diyebilirimArtış iyi ama ikiz olabilir mi
Keseyi hangi aşamada gördünüz peki?Benim ilk değerim 28, iki gün sonra 146, 146 ölçülenden 4 gün sonra 1036 çıktı. Ben de heveslendim acaba diye ama ikiz değil :) gönlünüze göre olsun
İkiz olup olmadığı kesede belli olur, iki embriyo transferi oldum beta takibinde doktorum “keseyi görmeden ikiz diyemem” demişti.Bende onu merak ediyorum onun için sordum diyebilirim
Beta hcg kese için kaç olmalı ? Bi doktor 1500 dedi biri 3000İkiz olup olmadığı kesede belli olur, iki embriyo transferi oldum beta takibinde doktorum “keseyi görmeden ikiz diyemem” demişti.
Hayırlı olsun![]()
Birde ayın 24ünde gitsem erken mi olur ?İkiz olup olmadığı kesede belli olur, iki embriyo transferi oldum beta takibinde doktorum “keseyi görmeden ikiz diyemem” demişti.
Hayırlı olsun![]()
Valla 6. haftada falan görülüyor sanırım. Ben kan testi verdikten sonra doktorum 4 gün sonra tekrarlamamı istedi. Bir daha hiç beta ölçtürmedim o yüzden değeri bilemeyeceğimBeta hcg kese için kaç olmalı ? Bi doktor 1500 dedi biri 3000
Anladım teşekkürlerValla 6. haftada falan görülüyor sanırım. Ben kan testi verdikten sonra doktorum 4 gün sonra tekrarlamamı istedi. Bir daha hiç beta ölçtürmedim o yüzden değeri bilemeyeceğim
Rica ederim, hayırlı olsunAnladım teşekkürler
Beta 1036 çıktıktan 3 gün sonra gördük. 4+5ken.Keseyi hangi aşamada gördünüz peki?
Dün 265 çıktı 24ünde 4400 olucak 2 kat artarsa görürüm o zamanBeta 1036 çıktıktan 3 gün sonra gördük. 4+5ken.