Hcg degeri

isemaR

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2018
18
20
3
32
Kan testi yaptirdim kizlar hamileymisim 2 hafta gecikti adetim hcg degerim 15000.00 cikti acaba ikiz olabilir daha doktora gozukmedim sali gunune randevum var

Kızlar adetime 3 gün var. Çok belirti yaşadım bende kan vereyim dedim. Hcg 25.7 çıktı. Sizce gebelik varmıdır?

Bence gayet iyi bat geçmemiş bile önemli olan dediğin gibi yeterli artışın olması.hadi hayırlısı inşallah sağlıkla ilerler gelişmeleri yaz
Yazarım tabi ki hayatım. Cuma ya da ctsi günü tekrar gideyim kan vereyim diyorum.

5den büyükse gebelik var demektir hayırlı olsun:)

Ay hadi inşAllah bol bol yükselsin.

Yazarım tabi ki hayatım. Cuma ya da ctsi günü tekrar gideyim kan vereyim diyorum.

İki gün sonra vermeyeceksen 4 gün sonra ver.iki güne bir iki kat olacak ya hesaplaması kolay olur.aynı yerde vermeye dikkat et.lab farkı olabiliyor

Bu arada benim ateş topiğindeki mesaj nasıl buraya geldi kafam karıştı.:KK53:bir anda kendimi başka topikte buldum:KK70:

Bugün yine test yaptırdım kızlar. Perşembeden bugüne HCG 288.3 olmuş. SAT 8 ocaktı. Sizce kaç haftalıktır. İnşAllah böyle devam etsin Rabbim kalp atışını da duyursun. Bütün arayan herkese tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşAllah.

Back
X