Hcg degeri

lBurcul

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2020
4
2
1
37
Merhaba, adet tarihime daha 4gun var. Göğüslerimde şişlik acıma ve vajinal akıntı sebebi ile doktora gittim. Hemen hcg değerine baktı kandan 43cikti. Ancak doktoruma tekrar görüşemedik saat sebebiyle. Ben şimdi hamile miyim çok merak ediyorum. Pazartesiye kadar beklemem lazim:(

Merhaba, adet tarihime daha 4gun var. Göğüslerimde şişlik acıma ve vajinal akıntı sebebi ile doktora gittim. Hemen hcg değerine baktı kandan 43cikti. Ancak doktoruma tekrar görüşemedik saat sebebiyle. Ben şimdi hamile miyim çok merak ediyorum. Pazartesiye kadar beklemem lazim:KK43:
Evet gebelik var hayırlı olsun 😍😍bizede dua edin lütfen

Evet gebelik var hayırlı olsun 😍😍bizede dua edin lütfen
Tabiiki ederim. Allah tüm isteyenlerin vaktini tez zamanda hayır etsin biran önce yavrularına kavuşsunlar inşallah. Hepimiz için aslında bu dua🙏 ben biraz şoktayım. Umarım benim için hayırlı zaman gerçekten gelmiştir ve hamileyimdir. 🐣

Tabiiki ederim. Allah tüm isteyenlerin vaktini tez zamanda hayır etsin biran önce yavrularına kavuşsunlar inşallah. Hepimiz için aslında bu dua🙏 ben biraz şoktayım. Umarım benim için hayırlı zaman gerçekten gelmiştir ve hamileyimdir. 🐣
Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin pazatesi doktora gidin kan verin bakalım sonucunuz nasıl olucak hem 1 aylıksa keseyide görürsün

1aylik olamaz aslinda:) reglime bile 4gun var. Amin, amin🙏 inşallah sizde hayırlı haberler verirsiniz🤲

Back
X