Bugun kadın doguma gıttım, kese gözükmedi ama gayet normal dediHer gun 2 katina cikiyor diye biliyorum sizinli de yukselecektir
Yarın bidaha kan verecem, doktor bugub bi sıkıntı yok dedı ama, sanırm o artışı görmeden rahatlamicamBaslangica bakma onemli olan 2 katina cikmasi hatta 2 kati bile degil yuzde 60 artmasi yeterli..
Yarin bıdaha kan verecemMerhaba, sali gunu ayni saatte tekrar test yaptirmanizi oneririm. Normal sartlarda degerin 2 katina cikmasi gerek ya da en az %60 artmali.
Testi ayni yerde yaptirirsaniz daha iyi olur.
Bu değerde kese görülmez zaten normal..iki günde bir artisinizi takip ettirin..iki kat artıyorsa sorun yoktur..belirli seviyeye gelince kese de görünur insallahMerhaba güzel bayanlar,
Bugun beta hcg testi yapdırdım ve degerım 213,32 cıkdı.. 4 gün gecikdim.. Tabi rahat duramadım ve İnternettde okumaya basladım.. Takvime göre 4+3 haftalık hamıleyım yanı 5ıncı hafta okuduğum degerler o haftalarda 400 üstü yazıo ve su an korkmaya başladımbunla ilgili bana yardımcı ola bilen varmı acaba..
Ayy vok mutlu oldum inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızBugun kadın doguma gıttım, kese gözükmedi ama gayet normal dediyarın ozel de bidaha kan verecem İcim rahatlarsın dıye inşallah güzel bir artiş vardır
Normal iki katından fazla artmış gözüküyor ama hastane ve saat farkından kaynaklıKızlar pazar günü hcg 213,32 cıkdı, bugun farklı bı hastaneye gittim orda 673,3 cıkdı bu artış bu sekılde normal mı acaba
İnşallahNormal iki katından fazla artmış gözüküyor ama hastane ve saat farkından kaynaklı
Yapma canım inşallah güzel ilerler yeterki stres yapmaİnşallahvalla bi korku bastı. Sanırım kendı kendime panik yapıorum..
İnşallah canımYapma canım inşallah güzel ilerler yeterki stres yapma
Hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallahİnşallah canım
Merhaba benim 16 nisanda 35. 5Baslangica bakma onemli olan 2 katina cikmasi hatta 2 kati bile degil yuzde 60 artmasi yeterli..
Benim bilgime gore gayet guzel ilerlemis rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.Merhaba benim 16 nisanda 35. 5
19 nisanda 123.4
23 nisanda 281.4 cikti.sizce nasil
Gercekten mi herkes sonuncu deger iyi degil diye beni mahvettiler. Gecikmenin 12.günü hic kanamam da olmadiBenim bilgime gore gayet guzel ilerlemis rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.
Gec dollenme olmus olabilir herkesin hcgsi farkediyor bence.Birden artar bence uzulme.Gercekten mi herkes sonuncu deger iyi degil diye beni mahvettiler. Gecikmenin 12.günü hic kanamam da olmadi
Cok tesekkur ederim Desteginiz icinGec dollenme olmus olabilir herkesin hcgsi farkediyor bence.Birden artar bence uzulme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?