Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet iyi maşallahEki Görüntüle 3441311 Kızlar dayanamadım bugün tekrar kan verdim sizce nasıl? İnşallah sağlıklı ilerliyordur çok heyecanlıyım ilk gebeliğim artı PCO bu mucizeye çok ihtiyacım var![]()
Canım doktorla görüş istersen bi o daha doğru yönlendirir diye düşünüyorumSizce keseyi ne zaman görürüm kan vermeye devam edeyim mi![]()
Son adet tarihiniz nedirSizce keseyi ne zaman görürüm kan vermeye devam edeyim mi![]()
11 mayıs da adet gördüm en sonSon adet tarihiniz nedir
Haftaya görürsünüz keseyi bence en geç 10 güne11 mayıs da adet gördüm en son
Kasıklarım inanılmaz bir şekilde ağrıyor adet krampları gibi rutin ev işlerimi bile yapamıyorum sürekli yatmak istiyorum bayram temizliği dahi yapamadım doktora gidiyorum normal diyor ilaç vs de yapmıyor sizce normal miHaftaya görürsünüz keseyi bence en geç 10 güne![]()
Kaçınca haftada gözüküyor tahminen?Haftaya görürsünüz keseyi bence en geç 10 güne![]()
Dr. Normal diyorsa kanamanız vs yoksa sıkıntı yoktur inşallah. Kendinizi dinlendirin. İlk 3 ay bu çok önemli.Kasıklarım inanılmaz bir şekilde ağrıyor adet krampları gibi rutin ev işlerimi bile yapamıyorum sürekli yatmak istiyorum bayram temizliği dahi yapamadım doktora gidiyorum normal diyor ilaç vs de yapmıyor sizce normal mi
Doktor adet bitim tarihinden hesap yaptığı için 4 haftalık dedi ama bence hcg değerine bakılırsa 2.5 - 3 gibi geliyor kanama falan yok ama mükemmel bi sancıKaçınca haftada gözüküyor tahminen?
Geç döllenme olabilir.Doktor adet bitim tarihinden hesap yaptığı için 4 haftalık dedi ama bence hcg değerine bakılırsa 2.5 - 3 gibi geliyor kanama falan yok ama mükemmel bi sancı![]()
Geç döllenme olduğunu düşünmüyorum çünkü özel bi hastanenin başhekimine gidiyoruz betan ikiye katlıyor gayet iyi dedi umutsuzluğa da kapılmıyorum neden kapılayım kiGeç döllenme olabilir.
Kanama olsa da umutsuz olma.
:)
5-6 gibi görünüyor 7'ye sarkanlar da oluyor tabii ama en geç 8de görünmesi lazım yolk sacla beraber diye biliyorumKaçınca haftada gözüküyor tahminen?
Sizce keseyi ne zaman görürüm kan vermeye devam edeyim mi![]()
Teşekkür ederim5-6 gibi görünüyor 7'ye sarkanlar da oluyor tabii ama en geç 8de görünmesi lazım yolk sacla beraber diye biliyorum