Hcg değerim düşüyor

Ssln11

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2021
36
9
6
28
11 şubatta hcg değerim 14.62 bugün tekrar kan verdim ve sonuç 6.02 doktor kimyasal gebelik olabilir ama kanamam falan yok lütfen yardımcı olur musunuz moralim çok bozuk

Bana da kimyasal gibi geldi çünkü neredeyse kendi kendine sıfırlanabilecek kadar azalmış . Adet ile birlikte veya bir kaç gün sonra adet kanı ile birlikte düşer diye düşünüyorum . Hakkınızda hayırlısı olsun umarım .

Yükselme olmaz mı yani

Yani tabi yükselirse bir mucize olur , ki bu mucizeyi ben yaşamış bir insanım ama benim çıkan değerim bu kadar düşük değildi . 55 78 66 49 48 130 280 olarak gitti be sağlıklı bir doğum yaptım ama bunu adetime neredeyse 7-8 gün kala öğrenmeme bağladılar erken öğrendin tam yerleşti yerleşmedi derken dalgalanmalar bu yüzden olabilir dediler . Ama senin ilk sonucunun üstünden 3 gün geçmesine rağmen bugünki çıkan sonuç bana biraz olumsuz gibi geldi . Rahim kalınlığı nasıl adetine kaç gün var veya kaç gün geçti ?

Yükselme olmaz mı yani

Rahim kalınlığını Bilmiyorum ama adetime 4 gün kala kahverengi lekenme oldu ertesi günü idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı akşam acilde kan verdim 14 çıktı değer bugünde 6ya düşmüş doktor sağlıklı bi gebelik görünmüyo dedi 13ünde adet olmam lazımdı kafayı yemek üzereyim bu değer açlık tokluk hastaneden hastaneye fark eder mi ya 1 bucuk senelik evliyim çok istiyoruz çocuk

Hayır hayatım bildiğim kadarıyla açlıkla toklukla alakası yok hcg değerinin . Aynısı abimin eşinin başına geldi adetten 4-5 gün sonra kanaması geldi kendiliğinden düşük oldu . Bekle bakalım bir kaç gün daha , Rabbim sağlıklı bir gebeliğe çevirsin inşallah , olmazsa da en kısa zamanda en güzel en sağlıklı şekilde bir daha nasip etsin inşaAllah canım , senin için dua edicem

Ben adetime 6 gün kala erken gebelik testinde ikinci çizgiyi görmüştüm, sonra birkaç gün bekleyip kan verdim ve yanlış hatırlamıyorsam 15 gibi bir şey çıkmıştı, sonra takip edelim artışını dedik 2 gün sonra 11 e düştü ve tam adet günümde hafif sancılı bir kanamayla attım, regl günüm değişmemişti yani. Doktor kimyasal olduğunu söyledi. Ama canını sıkma canım onun hemen ertesi ay hamile olduğumu öğrendim. Hakkında hayırlısı olsun

Allah razı olsun canım inşallah Allah kimsenin kucağınu boş bırakmasın herşeyin hayırlısı

İnşallah canım Allah razı olsun yarın polikliniğe gidicem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…