Hcg değerim normal mi?

merimericik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
219
168
103
Kızlar merhaba sat 8 mart bat ise 8 nisan ile 12 nisan arası.
Dün idrar testim silikte olsa çıktı ve hemen kan tahlili yaptırdım...
Değerim 32,9 çıktı..
Bı değer normal mi? Düşük gibi geldi bana
Bu şekilde olup artan oldumu
Çok kafama taktım yardım lütfen :)

10-20 olsa düşük derdim ama adet gününde 32 çıkabilir herkesin 800 le başlayacak diye bi şey yok önemli olan düzenli bi şekilde yükselmesi şimdi 32 çıkar 3 gün sonra 500 olur ilk zamanlar hızla artıyor. Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım :KK46:

Değerim 32,9 çıktı..

Tatlım benim de 33.26 ile başladi duzenlendi yukseldi çok şükür.. Gec dollenme olmustur dedi doktor bana :)

10-20 olsa düşük derdim ama adet gününde 32 çıkabilir herkesin 800 le başlayacak diye bi şey yok önemli olan düzenli bi şekilde yükselmesi şimdi 32 çıkar 3 gün sonra 500 olur ilk zamanlar hızla artıyor. Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım :KK46:

Tatlım benim de 33.26 ile başladi duzenlendi yukseldi çok şükür.. Gec dollenme olmustur dedi doktor bana :)

Çok sağolun hanımlar, bi endişeleniyor insan ne bileyim bide bugün ev süpürürken kasıklarıma bi ağrı girdi dedim heralde bişey oldu çok korktum

Değerim 32,9 çıktı..

Sizlerinki yine iyiymis benim Bat ta 8 di sonucum :) Doktorum bile bu kadar erken bilen hastam yok demisti gec dollenmeydi. Gonlunu ferah tut :KK200::anneadayı:

Svartbabe Svartbabe sen ne zaman öğrenmiştin gebeliğini canım?

Bir bucuk haftalikti ogrendigimde tabi ben bunu bilmiyordum bi hafta snra keseyi gormeye gittim doktor kese yok dedi bn otrdm agladm tabi sonra iste kan testi yaotrdm tekrar guzelce artmisti iki bucuj hafyalk suan ondan gorunmyor dedi

Bir bucuk haftalikti ogrendigimde tabi ben bunu bilmiyordum bi hafta snra keseyi gormeye gittim doktor kese yok dedi bn otrdm agladm tabi sonra iste kan testi yaotrdm tekrar guzelce artmisti iki bucuj hafyalk suan ondan gorunmyor dedi
Oyy kıyamam ya, adete kaç gün vardı yani?

slm kızlar bende 2 gün önce öğrendim dun test yaptırdım degerım 3766 cıktı ve kese görünmedi sizce normal mi

Erken ögrenmek bi fena oluyor ya bekle de bekle keseyi gormek icin :anneadayı:

Erken ogrenmek benim icin iyi oldu progesteron hormonum biraz dusunce hemen destekledik ve gecirdik sukurler olsun o zamanlari , darisi basina insallah bu zamanlara gelince biraz olsun rahatliyorsun ☺️

Baya düşükmüş ya maşallah ne zaman öğrendiniz adete kaç gün vardı? :nazar:

Benim adet gunumdu normal ogrendigim gun ama duzensiz oldugu icin kestiremiyorduk megerse gec dollenme olmus. Doktorum 2 hafta sonra keseyi gordugunde 5 haftalik demisti yani ilk ogrendigimde 3 haftalikmis ☺️

Back
X