Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır yanlış anlamadım tam olarak öyle dedi yavaş ilerliyor gibi ama sen bi kadın doğuma git dedi ultrasonla baksınlar muhtemelen kese görünmez ama tetkik ve tahlil yaparlar dedihesaplara göre 17'sinde: 90 küsür, 18'inde 190 küsür 19'da ise 360 olması gerekiyor. neresi yavaş pek anlayamadım. belki yanlış anlamışsındır?
6. Gün oldu bugünYavaş değil 3günde normal aslında. Ama adetin kaç gün gecikti? Geç döllenme olabilir..
İçime su serptin gerçektenGayette net artmis doktor kadin dogum uzmani degilse soylemleri normal![]()
Gerçekten içim ferahladı allah razı olsunHayır gayet iyi benimde öyleydi yükselmem sonra 5 gün sonra bir baktım 6300 olmuş korkma. Ne tuhaf doktorlar var yaa
Hic endiselenmene gerek yok bu artis nirmal umarim saglikli bi gebeliktir guzel ilerler. Hcg sonucu gayet normal kendini uzmene gerek yokİçime su serptin gerçekten![]()
Ya çok kıl biri ve benim aile hekimim umarım hamileliğim boyunca böyle moral bozmaya devam etmezOnline eğitimle mi mezun olmuş yavaş artmış diyen doktor?
Bir dahakine sorayımOnline eğitimle mi mezun olmuş yavaş artmış diyen doktor?
teşekkür ederimHic endiselenmene gerek yok bu artis nirmal umarim saglikli bi gebeliktir guzel ilerler. Hcg sonucu gayet normal kendini uzmene gerek yok![]()
Hekiminizi değiştirin?Ya çok kıl biri ve benim aile hekimim umarım hamileliğim boyunca böyle moral bozmaya devam etmez