Hcg değerim yavaş mı yükseldi

ceren0657

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2024
13
1
1
20
Selam 16 şubatta kan verdim hcg 47,6 çıkmıştı şimdi ise 19şubatta kan verdim hcg 385 çıktı doktor yavaş yükselme var dedi sizce korkmalı mıyım?

hesaplara göre 17'sinde: 90 küsür, 18'inde 190 küsür 19'da ise 360 olması gerekiyor. neresi yavaş pek anlayamadım. belki yanlış anlamışsındır?

Yavaş değil 3günde normal aslında. Ama adetin kaç gün gecikti? Geç döllenme olabilir..

hesaplara göre 17'sinde: 90 küsür, 18'inde 190 küsür 19'da ise 360 olması gerekiyor. neresi yavaş pek anlayamadım. belki yanlış anlamışsındır?
Hayır yanlış anlamadım tam olarak öyle dedi yavaş ilerliyor gibi ama sen bi kadın doğuma git dedi ultrasonla baksınlar muhtemelen kese görünmez ama tetkik ve tahlil yaparlar dedi

canım o zaman sen bir git vajinal ultrason yapsınlar baksınlar bir. sonra iki gün sonra gece hem beta hem tam tahlil ver. benim inancım sorun olmayacağı şeklinde.
şu an 4 haftalık gibi sanırım. umarım sağlıkla kucağına alırsın.

Hayır gayet iyi benimde öyleydi yükselmem sonra 5 gün sonra bir baktım 6300 olmuş korkma. Ne tuhaf doktorlar var yaa

Gayette net artmis doktor kadin dogum uzmani degilse soylemleri normal

Merhaba kızlar adet başlangıç tarihim 20 Ocak idi . Olması gereken tarihi geçtikten sonra 2 kez test yaptım pozitif çıktı ..
geçen hafta doktora gittim ilk hcg testimde (geçen hafta çarşamba )381.2 çıktı ..
tam 1 hafta sonra ki ölçüm de bugün ; 865,60 çıktı
her iki ultrason da kese gözükmedi ve doktorum dış gebelik olabileceğini gebeliği sonlandırılabileceğini belirtip 2 gün sonra tekrar kontrole çağırdı , tekrar bir hcg oranına bakılması gerekiyor diye sizce dış gebelik olabilir mi ? Biliyorum 1500 sonra kese gözüküyor ama bu değerlerin artışına göre dış gebelik denilebilir mi? Var mı böyle tecrübe yaşayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…