Hcg degerim

ades_ballibadem

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
2.755
78
688
İstanbul/Antalya
Herkese merhaba sabah gebelik testi yaptim cok cok silikti
Ogleden sonra tekrarladim koyulasmisti
Kan verdim hcg 42 cokmu dusuk acaba kizimda hatirlamiyorum 11 yil onceydi ama kaybettigim oglumda 25000kusurdu
42 ne oluyor varmi yokmu varda yani belirsizmi acaba cok stres oldum
Yarin sabah dra gidicem ama bu gece biraz dertlesecek birilerine ihtiyacim var

Herkese merhaba sabah gebelik testi yaptim cok cok silikti
Ogleden sonra tekrarladim koyulasmisti
Kan verdim hcg 42 cokmu dusuk acaba kizimda hatirlamiyorum 11 yil onceydi ama kaybettigim oglumda 25000kusurdu
42 ne oluyor varmi yokmu varda yani belirsizmi acaba cok stres oldum
Yarin sabah dra gidicem ama bu gece biraz dertlesecek birilerine ihtiyacim var
gebelik var bat ne zaman hayırlısı olsun çok yeni daha :)

Değerinizin kaç olduğunun bir önemi yok önemli olan düzenli artış gösteriyor olması. İnşallah gebeliğiniz sağlıklı ve pozitiftir.. hayırlı olsun 🙏🏻

Değerinizin kaç olduğunun bir önemi yok önemli olan düzenli artış gösteriyor olması. İnşallah gebeliğiniz sağlıklı ve pozitiftir.. hayırlı olsun 🙏🏻
Cok tesekkur ederim aminn yani iki gebelik bu kadar fark olunca endiselendim acikcasi
Adet tarihimde yok adam gibi elimde
Kistim vardi ara kanamam oldu oda korkuma bir sebep cok karıştım o nedenle

Cok tesekkur ederim aminn yani iki gebelik bu kadar fark olunca endiselendim acikcasi
Adet tarihimde yok adam gibi elimde
Kistim vardi ara kanamam oldu oda korkuma bir sebep cok karıştım o nedenle
Ara ara kanama oldu demişsiniz 11 gün süren.. Son adet tarihinizi 10 kasım gibi alırsak 47 normal bir değer aslında.. tabi 2 gün sonraki artışın 90 üstü çıkması gerek.

Ara ara kanama oldu demişsiniz 11 gün süren.. Son adet tarihinizi 10 kasım gibi alırsak 47 normal bir değer aslında.. tabi 2 gün sonraki artışın 90 üstü çıkması gerek.
Aslinda 10 kasim olan adet kanamasi degil ara kanama dedi dr kist olusmus bu bitince adet olacaksin demisti
Ama tabiki benim 21 kasim gibi bitince o surecte yeni adet tarihim olusamadan hamile kalmisim
Cok karisik oldu valla insallah duzenli artar yarin dr ister sanirim tekrar test

Back
X