Hcg değerime bakar mısınız lütfen

derinsular

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
503
66
98
Bolu
geçen ayda tutunamadan düşürmüştüm adet günüm ne zamandı bilmiyorum benim düzensiz geçen ay 2 sinde kanamam olmuştu ama ben 20. Gün yumurtladım. Hcg değerim 25,56. Korkuyorum yine mi öyle olacak diye? Böyle düşük çıkan var mı?

Benimde düşük çıkmıştı 15 ti ama kızım sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi çok şükür.

Adetime 2 gün kala 25.40 tü Can'ım . 2 günde bir beta yaptırıp takibe al . Biz keseyi gördük kalp atışını bekliyoruz. Hayırlısı olsun inş

Geç döllenme mi diyorlar buna?

Evet geç döllenme oluyor. Örneğin 28 günde adet oluyorsan 14. Günü yumurtlama günü diye hesaplıyorlar. 13,14,15. Günler doğurgan dönem oluyor. Ama bu hesap her zaman tutmuyor. Bazen adetin bittikten hemen sonraki gün yumurtlama olabiliyor. Bazen yeniden adet olmana yakın oluyor. Bu durumda da değerler farklılık gösteriyor. Önemli olan düzenli artış olması. Düzenli kan takibi yaptırıp değer artışında bakman lazım.

Benim de 15 çıktı geç döllenme olabilir dedi doktor. Pazartesi kontrolüm var hayırlısı bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…