Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet günümde yaptım cnmAdetten sonra be zaman yaptin canim?
Sen test falan yaptın mi ?Adetten sonra be zaman yaptin canim?
Adetin kaç gün geçtikten sonra kan verdin cnm ?Benim yumurtlamam adet gunume 1 hafta kalmis olmus canim 14 gunden sora hcg 289 cikmis normalmi?
Hımm anladım normal bence.. adetin düzensiz galiba anladigim kadariyla kadın doğumcu ya göründün mu peki ?Benim yumurtlamam adet gunume 1 hafta kalmis olmus canim 14 gunden sora hcg 289 cikmis normalmi?
Anladım ozaman sıkıntı yok 2 günde bi hcg degerine baktır düzenli artişini takip edin bence :)Aslinda duzensiz degildir 30 gun surer ama yumurtlamam hep gec olur doktorum onun bi sorunu yok baslicasi yumurtlamanin olmasi dedi , 21ci gunde yumurtluyorum adeta lakin ekimde kurtaj oldum ondan sonra denge bozulmus herhalde
Bat a 6 gun var arkadaşlar akşam randevu aldım kadın doğumdan sizce kan testi yaptırayım mi içim içimi yiyor bu fikir verin lütfen
Ben adetimin 5.ci gun gecikmesinde kan verdim, 94,33 cikti gec dollenmeydi..Kizlar idrar testinden ne zaman sonra hcg olcturtunuz ve ilk hecgniz kac cikti
Daha sonra tekrar verdinmi canim? Kac haftalik simdi?Ben adetimin 5.ci gun gecikmesinde kan verdim, 94,33 cikti gec dollenmeydi..