Hcg degeriniz ne zaman kac ckti

Kan

Kanaman falan mi oldu neden progsteron testi yapti
Benim ilk gebeligimdede progesteronum dusuktu genellikle 10 ama hamilelerde 15 ustu dedi doktorum fakat bendecbeta hgc iki kat artmasina ragmen progesteron dusuklugude bebegin tutunmasi icin gerekli oldugu icin ilk uc ay kullanmistim

Hcg degerlerin nasil canim 2 kat katliyor mu?kalp atisi duydunmu
Iki kat artiyor cnm fakat prigesteron bebegin tutunmasini daha saglam tutunmasini saglayan bir hormon oldugu icin bu riske karsi veriyor , sukurler olsun keseyi gorduk bu onumuzdeki cumartesiyede kalp atimini dinlemek icin cagirdi

Benim son adet tarihim 11 aralıktı görünür mü bilmiyorum canım valla bende pazartesi doktora gidicem 5+1 olucam o zaman inşallah görünür günlerimiz yakinmis birbirine çok :))

Canım benım de sat 10 aralıktı kan testınde deger 86 cıktı hamılesın dediler. Simdi ıkıncı kan testınde degerın katlanması ıcın bırkacgun zaman gecırmem lazım ama hersey yolunda gıderse zamanlar aynı gozuluyo

tatlım merhaba, ben bugun tam 5+1 günüm, bugun gidiyorum doktora kese görünürse inşallah sana yazarım :))) evet çok yakın tarihlerimizz

Canım benım de sat 10 aralıktı kan testınde deger 86 cıktı hamılesın dediler. Simdi ıkıncı kan testınde degerın katlanması ıcın bırkacgun zaman gecırmem lazım ama hersey yolunda gıderse zamanlar aynı gozuluyo

Back
X