Hcg düzenli artış gösterirken regl olmak

Ozur1213

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
10
3
1
41
Merhaba 3 ocak son regl tarihimdi beta değerlerim 10-20-44 diye düzenli giderken 5 şubatta regl oldum ancak hcg değerimi ölçtürdüğümdee 60 çıktı. Drlardan farklı cevaplar geliyor. kimyasal veya dış gebelik olabilir derken kimiside gebelik yeni oluşuyor diyorlar. Benim gibi yaşayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Merhaba 3 ocak son regl tarihimdi beta değerlerim 10-20-44 diye düzenli giderken 5 şubatta regl oldum ancak hcg değerimi ölçtürdüğümdee 60 çıktı. Drlardan farklı cevaplar geliyor. kimyasal veya dış gebelik olabilir derken kimiside gebelik yeni oluşuyor diyorlar. Benim gibi yaşayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
üstüne gorme diycwm ama bat gecmis canim belki yerlesiyodr parca gelene kadr umidunu yitirme belki duzene gireri hayirlisi olsun

Peki normal adet gibi devam mı ediyor. Bir değişiklik var mı ne bileyim miktarında süresinde falan

Normal adet gibi depo iğne yapıldı yinede bir umut diye ama ocak sata göre gebe kalanların beta düzeylerinden çok çok düşük

Hergün beta değerime bakılacak dedi dr yarında vereceğim ona göre kesinleşir dedi

Amin inşallah rabbim bağışlasın 4 yaşında bir oğlum var ama insan hemen karnındaki oluşmadan bile duygusal bağ kuruyor inşallah düşündüğüm gibi olmaz

Amin inşallah rabbim bağışlasın 4 yaşında bir oğlum var ama insan hemen karnındaki oluşmadan bile duygusal bağ kuruyor inşallah düşündüğüm gibi olmaz
İyi düşün ki cnm bebeğin seninle olsun emin ol Yİçek ekmeği varsa sen istemesen Bile gelir bebeğin bol bol dua et allah büyük nelere kadil

Ne yazık ki kimyasal gebelikmiş. Beterin beteri var ama buna da şükür. İnşallah rabbim tekrar böylw kötü bir tecrübeyi ne kimseye ne de bana yaşatmaz.

Canm üstüne gorme bu hamileyken adet görenler var canm kanda degerlerin yükseliyorsa vardr cnm

Back
X