HCG farkı? Farklı yerler 😵‍💫 lütfen cevap yazarmısınız?

mirasanne

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2022
1.512
1.046
63
33
Kızlarım canlarım
3 Ekim'de 48.25 sağlık ocağı
5 Ekim'de 114 sağlık ocağı
7 Ekim 220 acil servis
Laboratuvar değerleri fark eder mi kızlar çok korkuyorum biyokimyasala dönmüyor değil mi?

Ref aralıkları bile farklı çünkü.. 😓💔

Aşılamanın 12. Günü 14. Günü ve 16. Günü.

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-07-19-33-30-341_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2023-10-07-19-33-30-341_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 208
En az %60 artmalı zaten, sizinki 2 katı olmuş neredeyse. Laboratuvar farkediyor ama

Korkma benimde başka yerde yapınca farklı çıktı çok ağladım hiç üzülecek bişey yokmuş oysaki şimdi çok sağlıklı kalp atışını da duyduk çok şükür 🙏🏼

En az %60 artmalı zaten, sizinki 2 katı olmuş neredeyse. Laboratuvar farkediyor ama
Aşkımmm çok teşekkür ederim 🥺 önceki kimyasal gebeliğimden sonra o kadar korkuyorum ki.. forumda gördüm bu şekilde lab referans farkı olabileceğini ama artış düşük geldi gibi o yüzden sormak istediimm çok teşekkür ederim cevap yazdığın için

Korkma benimde başka yerde yapınca farklı çıktı çok ağladım hiç üzülecek bişey yokmuş oysaki şimdi çok sağlıklı kalp atışını da duyduk çok şükür 🙏🏼
Biriciğimmm sağlıkla gelsin inşallah minik evladın ayyyy nasıl içime su serptin Yaaa çok teşekkür ederim öyle korkuyorum ki.. ömrümün 2. Gebeliği önceki malesef kimyasal oldu yine aynısı mı oluyor diye panik halindeyim 😓

Kızlarım canlarım
3 Ekim'de 48.25 sağlık ocağı
5 Ekim'de 114 sağlık ocağı
7 Ekim 220 acil servis
Laboratuvar değerleri fark eder mi kızlar çok korkuyorum biyokimyasala dönmüyor değil mi?

Ref aralıkları bile farklı çünkü.. 😓💔

Aşılamanın 12. Günü 14. Günü ve 16. Günü.
Hep iki kati artmis neredeyse ki %60 yeterli. Kimyasala donup donmeyecegi kanaman olursa konusulabilir ki oda net degil. İnsallah saglikla kucagina alirsin 🙏🏻 sen betayi artik unut kesen gorunsun kalp atisini duy onemli olan onlar betana gore hamilesin ve saglikli ilerliyo

Hep iki kati artmis neredeyse ki %60 yeterli. Kimyasala donup donmeyecegi kanaman olursa konusulabilir ki oda net degil. İnsallah saglikla kucagina alirsin 🙏🏻 sen betayi artik unut kesen gorunsun kalp atisini duy onemli olan onlar betana gore hamilesin ve saglikli ilerliyo
Canım canım canımmmm ay ben sana şuan sımsıkı sarılmak istiyorummmmmmm❤️❤️❤️❤️❤️ kontrolüm salı günü ve ben şehirdışındayım şuan o yüzden böyle farklılıklar oldu önceki kaybımdan sonra öyle evhamlıyım kiiii🥺 çok teşekkür ederim kuzucumm

Aşkımmm çok teşekkür ederim 🥺 önceki kimyasal gebeliğimden sonra o kadar korkuyorum ki.. forumda gördüm bu şekilde lab referans farkı olabileceğini ama artış düşük geldi gibi o yüzden sormak istediimm çok teşekkür ederim cevap yazdığın için

Yok yok hiç canını sıkma. Kimyasal gebelik yaşadım ben de bu öyle değil. Laboratuvar farklı olunca üç aşağı beş yukarı değişebiliyor ama öyle bile olsa artış çok iyi. Sağlıkla kucağına al inşallah 🤩🙏🏼

Canım canım canımmmm ay ben sana şuan sımsıkı sarılmak istiyorummmmmmm❤️❤️❤️❤️❤️ kontrolüm salı günü ve ben şehirdışındayım şuan o yüzden böyle farklılıklar oldu önceki kaybımdan sonra öyle evhamlıyım kiiii🥺 çok teşekkür ederim kuzucumm
💜 13unden sonrasina alsan aslinda 1000lerin uzerine cikmis olur betan ve kesen gorunur erken gidiyosun sanki sali gunu. Tavsiyem cok fazla kaptirma evham yapip. İyi dusun iyi olsun. Kimyasal yasayip aynen korkarak evham yaparak sonrasinda dis gebelik treni carpmis biri olarak konusuyorum. Sagliklisini hayirlisini dile Allaha birak. 🙏🏻

Yok yok hiç canını sıkma. Kimyasal gebelik yaşadım ben de bu öyle değil. Laboratuvar farklı olunca üç aşağı beş yukarı değişebiliyor ama öyle bile olsa artış çok iyi. Sağlıkla kucağına al inşallah 🤩🙏🏼
Yâaaa yiceeeemmm hüüğğğ 😍😍🥺❤️
Kuzuşum ailemin yanına geldik şehirdışındayız 3 takip olması gerekiyor diye cumartesi de yapayım dedim demez olaydım 🤣 aklımda binlerce soru işareti oluştu haahah 🙃
İnşallah sağlıkla gelir herşey yolunda ilerler çookk heyecanlıyım🥲🥰

💜 13unden sonrasina alsan aslinda 1000lerin uzerine cikmis olur betan ve kesen gorunur erken gidiyosun sanki sali gunu. Tavsiyem cok fazla kaptirma evham yapip. İyi dusun iyi olsun. Kimyasal yasayip aynen korkarak evham yaparak sonrasinda dis gebelik treni carpmis biri olarak konusuyorum. Sagliklisini hayirlisini dile Allaha birak. 🙏🏻
Yapma kuzum yâaaa😓 çok üzüldüm meleklerin için çok üzgünüm büyük geçmiş olsun.. vajinal ultrasonda tüp bebek merkezinde görüntüleme için sanıyorum 1000 aranmıyor diye biliyorum ama yanlış mı ki? Doktorum salı günü gelmemi istedi, normalde benim test günüm bu cuma günüydü fakat şehir dışında olduğum için gidemedim🥺

Yâaaa yiceeeemmm hüüğğğ 😍😍🥺❤️
Kuzuşum ailemin yanına geldik şehirdışındayız 3 takip olması gerekiyor diye cumartesi de yapayım dedim demez olaydım 🤣 aklımda binlerce soru işareti oluştu haahah 🙃
İnşallah sağlıkla gelir herşey yolunda ilerler çookk heyecanlıyım🥲🥰

Yok yahu dert arama kendine uzat ayaklarını başla hamile triplerine fkfmf, artışın güzel devamı da çok güzel olsun inşallah 🤩🤩

Yapma kuzum yâaaa😓 çok üzüldüm meleklerin için çok üzgünüm büyük geçmiş olsun.. vajinal ultrasonda tüp bebek merkezinde görüntüleme için sanıyorum 1000 aranmıyor diye biliyorum ama yanlış mı ki? Doktorum salı günü gelmemi istedi, normalde benim test günüm bu cuma günüydü fakat şehir dışında olduğum için gidemedim🥺
Cook tesekkur ederim 🙏🏻 diger melegim suan besiginde uyuyo 🧿 nasip olsun sanada saglicakla. Doktorun cagirdiysa git tabi ki mutlaka. Benim bildigim 1000 1500 vajinal 3000 uzeri karindan kese gorunuyor. Bir hafta 10 gun sonrada kalp atisi icin cagiriyolar.

Cook tesekkur ederim 🙏🏻 diger melegim suan besiginde uyuyo 🧿 nasip olsun sanada saglicakla. Doktorun cagirdiysa git tabi ki mutlaka. Benim bildigim 1000 1500 vajinal 3000 uzeri karindan kese gorunuyor. Bir hafta 10 gun sonrada kalp atisi icin cagiriyolar.
Ne olur ona benim için sarıl ve mis kokusunu içine çeeekkk😍🧿 öyle özlem duyuyorum ki bebeğe hep hep en öncelikli hayalimdi.. bu defa herşeyin yolunda gitmesini ve sorunsuz geçmesini öyle istiyorum ki.. sürecim birazcık benim kötü sağ yumurtalığımda menopoz başladı, acil şekilde doktorum tüp bebeğe geçmeliyiz dedi,aşılama denemek istedim 3. Defa 1. De pozitif görmüştük çünkü. Allah'ım tekrar nasip etti. 31 yaşımı doldurdum. Ömrümün ilk gebeliklerini bu yaşımda yaşamayı nasip etti Allah. Sorunda bende olunca hastanedeyim nisandan beri her 2 günde bir.. Allah böylesi evlat hasreti çeken anne adaylarının kollarını doldursun evlatlarınıda nazardan saklasın sağlık sıhhat versin onlara..

Ne olur ona benim için sarıl ve mis kokusunu içine çeeekkk😍🧿 öyle özlem duyuyorum ki bebeğe hep hep en öncelikli hayalimdi.. bu defa herşeyin yolunda gitmesini ve sorunsuz geçmesini öyle istiyorum ki.. sürecim birazcık benim kötü sağ yumurtalığımda menopoz başladı, acil şekilde doktorum tüp bebeğe geçmeliyiz dedi,aşılama denemek istedim 3. Defa 1. De pozitif görmüştük çünkü. Allah'ım tekrar nasip etti. 31 yaşımı doldurdu. Ömrümün ilk gebeliklerini bu yaşımda yaşamayı nasip etti Allah. Sorunda bende olunca hastanedeyim nisandan beri her 2 günde bir.. Allah böylesi evlat hasreti çeken anne adaylarının kollarını doldursun evlatlarınıda nazardan saklasın sağlık sıhhat versin onlara..
Simdi sarilirsam butun gece oper beni 😜 ne guzel hamilesin guzelde ilerliyo kanda insallah 2 3 hafta icinde keseyi bebegini kalbini gormus olucaksin keyfini cikar tadini cikar 🙏🏻 Allah aratmasin gercekten bizde 2 yil ugrastik olumsuzluklar yasadik ama vakti zamani var iste.

Simdi sarilirsam butun gece oper beni 😜 ne guzel hamilesin guzelde ilerliyo kanda insallah 2 3 hafta icinde keseyi bebegini kalbini gormus olucaksin keyfini cikar tadini cikar 🙏🏻 Allah aratmasin gercekten bizde 2 yil ugrastik olumsuzluklar yasadik ama vakti zamani var iste.
Eheheheh yesin onun totişini teyzoşuuu😍🥰 evet süreç çok heyecanlı herşeyin yolunda gideceğine inancım tam bu süreçte umut ve azim o kadar önemli ki onu anladım..
Herkes bu harika duyguyu yaşayıp sağlıklı tamamlasa üzülmesek keşke hiç ama.. bekletiyorlar işte bizi minikler ❤️😍

Total hgc böyle çıktı bu he ne demek oluyo hamilemiyim değilmiym biri yardımci olabilir mi

Eklentiler

• 1000047949.webp
    1000047949.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 31
Back
X