HCG kaç olunca hamile olunuyo?lütfen acilen cvp

sema_69

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
37
1
86
Bayburt
slm kızlar adetim 4gün geçti evde test yaptım pozitif ama silik çıktı.
testten sonra adet oldum sonra ertesi gün kan verdim BHCG 62.73 çıktı. tam olarak bişi diyemem dedi aile hekimi yarın kadın doğuma gitcem acaba hamilemiyim kızlar üstünemi adet oldum acep nolur bilgisi olanlar cvp yazın çatlıcam meraktan...

bence hamıle değilsindir çünkü adet görmemen gerekir,sen testi hyaptığında yumurta döllenmiştir ama sonra tutunamayıp adetle atılmıştır diye bı tahmın yuruttum ama hayırlısı sonucu merak ettım.

hamilede olabilirsin hamile kalıp adet olan yada kanaması olan çok var hayırlısı inşallah

Son düzenleme:
adet oldum derken herzamanki adetinden farklımıydı? eğer hafif bir lekelenme şeklindeyse hamilesindir geç döllenme olmuş olabilir ama normal herzamanki gibi olduysa kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin beta hcg 5 in üzerindeyse gebelik vardır ama bahsettiğin değer oldukça düşük ya geç döllenme yada kimyasal gebelik geçirdin hormonun düşüşe geçmiş olabilir en iyi sonucu yarın öğreniceksin sanırım Allah kalbine göre versin

Benimde ilk yaptığımda testlerim silikti.değerimde ilk 50 idi doktor birkaç gün bekleyelim tekrar bakalım yükselmesine demişti senin değerin daha yüksek umarım hamilesindir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…