Gebeliğe Hazırlık Hcg kaçtı sizin ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cansuel

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2020
81
23
8
25
Kızlar merhaba benim HCG 24 çıktı pazartesi doktora gdiicem acaba yukselmismidir 😒😒sizin kaçtı hcg sonra yukseldimi az ciktiginda yorumlariniz önemli benim icin kuzularim 😍😍😍😘😘😘

Kızlar merhaba benim HCG 24 çıktı pazartesi doktora gdiicem acaba yukselmismidir 😒😒sizin kaçtı hcg sonra yukseldimi az ciktiginda yorumlariniz önemli benim icin kuzularim 😍😍😍😘😘😘
herkesin kaç
çıktığı değil de sende düzenli 2 kat artış önemli 2 günde bir.

Canım bende geç yumurtlama ile hamile kaldım iki kez ikincide değerim 23 çıktı kimyasal oldu tavsiyem kan veremiyosan idrar testi ile koyulaşma var mı diye takip et inşallah gönlünden geçen olur 💖🤲

Merhaba beta hcg 129.6 çıktı bat. 24.05 yani 4 hafta oluyor doktor degerler düşük dedi yarın gene bakıcak ya düşük olabilir yada yeni oluşuyor dedi sizce kızlar bildigim kadarıyla hcg artı zaman yorgunluk ve migde bulantılarırı başlayabilirmiş agırlaşırmış bu dogru mu acaba🙄

Canım bende geç yumurtlama ile hamile kaldım iki kez ikincide değerim 23 çıktı kimyasal oldu tavsiyem kan veremiyosan idrar testi ile koyulaşma var mı diye takip et inşallah gönlünden geçen olur 💖🤲
Canım böyle sence 24 .5 benim yukselirmi

Eklentiler

• IMG_20210623_162014.webp
    IMG_20210623_162014.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar merhaba benim HCG 24 çıktı pazartesi doktora gdiicem acaba yukselmismidir 😒😒sizin kaçtı hcg sonra yukseldimi az ciktiginda yorumlariniz önemli benim icin kuzularim 😍😍😍😘
11 çıktı ilk , iki günde bir iki kat artması önemli. Sonra 57 çıkmıştı.

Saol bebeğim böyle yorumlari görmek yüzümde tebesum olusturuyor 😍😍inşallah yükselir sağlıklı bir şekilde pazartesi doktora gitcem
Değeriniz normal önemli olan 5 ten büyük olması ve 2 gün ara ile en az 2 kat artması:) Tebrikler 🥰
Yalnız doktora gitmek için erken. Bu değerle doktorun bir yorum yapacağı kontrol edeceği bir şey yok. O da 2. Kan testini isteyecek ve kese için beklememiz gerek diyecek.
Kan testini mümkünse Pazar değilse Pazartesi tekrarlayıp artışa bakın. Sonrasında 10 gün sonra giderseniz doktora kese anca o zaman görülebilir.

Değeriniz normal önemli olan 5 ten büyük olması ve 2 gün ara ile en az 2 kat artması:) Tebrikler 🥰
Yalnız doktora gitmek için erken. Bu değerle doktorun bir yorum yapacağı kontrol edeceği bir şey yok. O da 2. Kan testini isteyecek ve kese için beklememiz gerek diyecek.
Kan testini mümkünse Pazar değilse Pazartesi tekrarlayıp artışa bakın. Sonrasında 10 gün sonra giderseniz doktora kese anca o zaman görülebilir.
İnşallah artis sağlamıştır canım insan tetirgin oluyor beklemek cok zor 😍😍çok sağol yorumun icin kuzum 😘😘

18 di sonra her gün neredeyse kan verdim 7000 de keseyi gördük ah çok stresli günler😊

Back
X