Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkesin kaçKızlar merhaba benim HCG 24 çıktı pazartesi doktora gdiicem acaba yukselmismidirsizin kaçtı hcg sonra yukseldimi az ciktiginda yorumlariniz önemli benim icin kuzularim
![]()
Canım bende geç yumurtlama ile hamile kaldım iki kez ikincide değerim 23 çıktı kimyasal oldu tavsiyem kan veremiyosan idrar testi ile koyulaşma var mı diye takip et inşallah gönlünden geçen olurKızlar merhaba benim HCG 24 çıktı pazartesi doktora gdiicem acaba yukselmismidirsizin kaçtı hcg sonra yukseldimi az ciktiginda yorumlariniz önemli benim icin kuzularim
![]()
Canım böyle sence 24 .5 benim yukselirmiCanım bende geç yumurtlama ile hamile kaldım iki kez ikincide değerim 23 çıktı kimyasal oldu tavsiyem kan veremiyosan idrar testi ile koyulaşma var mı diye takip et inşallah gönlünden geçen olur![]()
Yükselir tabi çok daha düşük değerler ile öğrenen var ama kan ile takip etmeni öneririmCanım böyle sence 24 .5 benim yukselirmi
11 çıktı ilk , iki günde bir iki kat artması önemli. Sonra 57 çıkmıştı.Kızlar merhaba benim HCG 24 çıktı pazartesi doktora gdiicem acaba yukselmismidirsizin kaçtı hcg sonra yukseldimi az ciktiginda yorumlariniz önemli benim icin kuzularim
![]()
Saol bebeğim böyle yorumlari görmek yüzümde tebesum olusturuyorYükselir tabi çok daha düşük değerler ile öğrenen var ama kan ile takip etmeni öneririm
Değeriniz normal önemli olan 5 ten büyük olması ve 2 gün ara ile en az 2 kat artması:) TebriklerSaol bebeğim böyle yorumlari görmek yüzümde tebesum olusturuyorinşallah yükselir sağlıklı bir şekilde pazartesi doktora gitcem
İnşallah artis sağlamıştır canım insan tetirgin oluyor beklemek cok zorDeğeriniz normal önemli olan 5 ten büyük olması ve 2 gün ara ile en az 2 kat artması:) Tebrikler
Yalnız doktora gitmek için erken. Bu değerle doktorun bir yorum yapacağı kontrol edeceği bir şey yok. O da 2. Kan testini isteyecek ve kese için beklememiz gerek diyecek.
Kan testini mümkünse Pazar değilse Pazartesi tekrarlayıp artışa bakın. Sonrasında 10 gün sonra giderseniz doktora kese anca o zaman görülebilir.
Bat tarihinde kan verdiğimde 22 çıkmıştıKızlar merhaba benim HCG 24 çıktı pazartesi doktora gdiicem acaba yukselmismidirsizin kaçtı hcg sonra yukseldimi az ciktiginda yorumlariniz önemli benim icin kuzularim
![]()
18 di sonra her gün neredeyse kan verdim 7000 de keseyi gördük ah çok stresli günlerKızlar merhaba benim HCG 24 çıktı pazartesi doktora gdiicem acaba yukselmismidirsizin kaçtı hcg sonra yukseldimi az ciktiginda yorumlariniz önemli benim icin kuzularim
![]()
Dayanamadık bugün akşam vermeye gitcez inşallah Allah'ım kucağımi boş birakmaz isteyen herkeze nasip eder çok istiyorum18 di sonra her gün neredeyse kan verdim 7000 de keseyi gördük ah çok stresli günler![]()