Hcg kanda negatif çıkıpta hamile kalan varmı

pamuk34seker

Guru
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2012
383
32
318
İstanbul
Herkese merhaba ovülasyonum 10 aralıktaydı sadece o gün ilişki oldu 24 Aralık regl tarihimdi adet olmayınca test yaptırdım 0.100 çıktı 30 aralıkta tekrar test yaptım 0.100 çıktı kaset testlerde negatif çıkıyor bugün 10 gün gecikmem oldu hiç adet düzensizliği yaşayan biri de değilim sadece sigara bırakma ilacı kullanmıştım onda da böyle bir yan etki olmadığını söyledi doktor yarın gidebilirsem kadın doğuma gidicem fakat yine de bu durumu yaşayıp sonradan hamile kalmış olan var mı öğrenmek istiyorum rabbim hepinizin gönlüne göre versin

Benim yumurtlamadan 20 gün sonra pozitif çıktı anca. Ondan önce negatifti hep. Test ile mi ovülasyon takibi yapıyorsunuz yoksa program aracılığı ile mi? Benim gebe kaldığım gün bat tarihimdi ama insan vücudu değişebiliyor o gün adet beklerken yumurtlamışım mesela.

Normalde ovülasyon testiyle yapıyordum bu sefer uzaktaydık eşimle program ile takip yaptım fakat benim adetim 3 gün bile aksamazdı kafam allak bullak oldu tek bir sefer ilişki var ovülasyonu programdan takip ettim kan testleri negatif ama 10 gündür adet olmadım belim ağrıyor iştahım açıldı baş dönmelerim var ha bugün ha yarın olurum diye diye doktora da gitmedim

Siz peki yumurtlamayı program ile mi takip etmiştiniz test ile mi sizin aktif ilişki durumunuz olmuş anlaşılan benim 1 kez o da 10 aralık tuttuysa çoktan tutmuştur diye düşünüyorum

Program olduğu için hiç güvenmiyorum. Benimde öyle oldu yani asla aksamaz Max 1 2 gün gecikirdi. O ay şansıma geç yumurtluyorum ve gebe kalıyorum sizde de öyle olmuş olabilir diye düşündüm. 2.haftayı da doldurun gecikmede siz genede geç yumurtladınız belki.
Siz peki yumurtlamayı program ile mi takip etmiştiniz test ile mi sizin aktif ilişki durumunuz olmuş anlaşılan benim 1 kez o da 10 aralık tuttuysa çoktan tutmuştur diye düşünüyorum
Yok ben adet günlerim için program kullandım hep. Yumurtlama falan hiç bakmıyordum yani. Ne program ile ne test ile. yumurtlama günüymüş adet değil. 10 aralıksa zaten doğru evet Ocak ayındayız. Benim yumurtlamadan 20 gün sonra pozitif oldu. Sizin de 25 gün geçmiş. Bu zamana kadar çıkması lazımdı evet ama büyük ihtimal geç yumurtlama yaşamışda olabilirsiniz programa güven olmadığı için. Bu yüzden adette gecikir. Geç yumurtlama yaşamanız şuan daha yüksek bir olasılık.

Benimde yumurtlama sonrası 14 17 gün arası full negatifti kan testi. Ama kan negatif gösterirken idrarda gözüküyordu. En son tekrarladığımda beta 100lerin üstüne çıkmıştı

Hala regl olmadım bekliyorum test yapmadım bir daha bekliyorum Bi süre daha ondan sonra kadın doğuma gidicem erken menopozdan artık şüphelenmeye başladım okuya okuya sağı solu doktora gitmeye korkuyorum iyice 1 ayı bulsun öyle gidicem inşallah kötü birşey değildir

Benim hiç Bir yerde pozitif çıkmıyor buda kafa karıştırdı bende iyice

Senin geç yumurtlama olduğunda ilişkide olmuştur benim hiç ilişki olmadı 1 kez oldu sperm o kadar canlı kalabilir mi acaba

Merhaba arkadaşlar eşim şehir dışında ve 28 aralıkta yanıma geldi 1 ocağa kadar birliktelik oldu ancak benim 31 aralıkta regl olmam gerekiyordu ve olmadım.Son ilişkiden 9 gün sonra kanda beta hcg baktırdım ama negatif çıktı. Belki erkendir diye son ilişkiden 12 gün sonra akşam gebelik testi yaptım o da negatif çıktı ancak hala regl olmadım bütün regl belirtilerim de var . Kaç defa kasıklarıma ağrı girip regl oldum diye tuvalete koştum ama gelen giden bir şey yok göğüslerim de aşırı ağırıyor. Sizce testlere rağmen hamilelik ihtimali devam ediyor olabilir mi?

Olabilir de olmayabilir de Benim ilişkiden 20 gün sonra pozitif çıktı.

Merhaba sizi umitlendirmek istemem ama benim şu an beta hcg 445 ve anı olsun çift çizgiyi göreyim de saklayim diye erken gebelik testi yapayım dedim silik çıktı 3 ayrı test yaptım 3ünde de silik yani hamilelik testleri kişiden kişiye değişiyor salgılanan hormon vs çok değişkenlik gösteriyor. Reglden 3 gün önce kan verdim 0.250ydi 3 gün gecikti kan verdim 11le öğrendim belki sizinki de geç döllenmedir ama kendinizi strese sokmayın eğer gebe değilseniz bile stresten gecikiyordur adetiniz

Maalesef regl oldum zaten

Merhaba hamile misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…