Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba iki güne iki kat artması gerekiyor. Ama sabah-akşam verdiğiniz sonuç bile etkiliyor. Birkaç gün sonra yine kan verin doktora gidin size em aydınlatıcı bilgiyi o verir sakın modunuzu düşürmeyin daha çok erken
2 günde 2 kat artmasi lazim senin cumartesi 30 sa pazartesi 60 varsayalim o civarlar çarşamba da 2 kat artsa 120 civarlarında desek sen sali gunu 83 demişsin sabah veya aksam test verdiysen o bile etki ediyor canim arada rakam oynuyor baya çünkü vede uzanmak dinlenmek daha artmasini sağlıyor diye duymuştum bolca dinlen
Merhaba iki güne iki kat artması gerekiyor. Ama sabah-akşam verdiğiniz sonuç bile etkiliyor. Birkaç gün sonra yine kan verin doktora gidin size em aydınlatıcı bilgiyi o verir sakın modunuzu düşürmeyin daha çok erken
İlk testim 20.35 çıkmıştı aradan 48 saat sonra 21 çıkmıştı 24 saat dolmadan bidaha başka kurumda verdim 29 çıkmıştı ve endişe edip doktora gitmiştim orada kan tahlili istedi aynı gün içinde sonucum 32 çıkmıştı ve o gün den sonra 2 günde bir aynı hastanede tahlil verdim 32 den 52 oldu sonra 116 şimdi ise 262 Sizce normal mi. Bu şekilde olması ?
İlk testim 20.35 çıkmıştı aradan 48 saat sonra 21 çıkmıştı 24 saat dolmadan bidaha başka kurumda verdim 29 çıkmıştı ve endişe edip doktora gitmiştim orada kan tahlili istedi aynı gün içinde sonucum 32 çıkmıştı ve o gün den sonra 2 günde bir aynı hastanede tahlil verdim 32 den 52 oldu sonra 116 şimdi ise 262 Sizce normal mi. Bu şekilde olması ?
İki güne bir iki katına yakın artarsa normal kabul ediliyor ama sizinki başta biraz yavaş artmış burda önemli olan doktorun gözlemi çünkü farklı şeyler olabiliyor. Bir de kesinlikle aynı hastanede kan verin başka hastane de çok etkileyebiliyor şu an normal görünüyor insallah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz