Arkadaşlar pazartesi kan tahlili yaptırdım beta hcg 621 dedi doktor. Dün sabah biraz leke geldi doktora gittim ve hcg 986 çıkmış. Cumartesi tekrar kan tahlili yapilcak korkuyorum süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum.ilk bebeğim. Henüz çok yeni zaten 2-3haftalıkmış. Napcağımı şaşırdım.
Arkadaşlar pazartesi kan tahlili yaptırdım beta hcg 621 dedi doktor. Dün sabah biraz leke geldi doktora gittim ve hcg 986 çıkmış. Cumartesi tekrar kan tahlili yapilcak korkuyorum süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum.ilk bebeğim. Henüz çok yeni zaten 2-3haftalıkmış. Napcağımı şaşırdım.
Benim 2,5 kat arttı hep, geçte olsa kalp atışınıda görmüştük ama gidince yine gitti malesef...oyüzden allaha emanet de, biliyorum çok zor olucak ama stres olmamaya çalış, allahım isterse olur zaten...
arkadaşlar 6+2 iken vajinal ultrason ile yolk keseyi gördük ama kalp atışı yoktu hcg 9000 cıktı doktor gelişmemiş dedi bugün yine gidicem doktora benim gibi olan varmi aranızda ağrım yok kanamam yok bu arada kesem de elips şeklinde imiş bozuk biraz dedi çok korkuyorum pazartesiden beri bekliyorum bugünü bakalım ne olucak dua edin lütfen
arkadaşlar üzmek istemem hatta şuan bende çok üzgünüm ama benim ilk değer 637 ikinci 1091 üçüncü 931 ve sonuncu 602 doktor düşük yapacaksın dedi ama ne ağrım var ne lekelenmem ne olacak bilmiyorum inş Allah size bunları yaşatmasın rabbim bebeklerinizi korusun
arkadaşlar üzmek istemem hatta şuan bende çok üzgünüm ama benim ilk değer 637 ikinci 1091 üçüncü 931 ve sonuncu 602 doktor düşük yapacaksın dedi ama ne ağrım var ne lekelenmem ne olacak bilmiyorum inş Allah size bunları yaşatmasın rabbim bebeklerinizi korusun
kolay değil Allah yardımcımız olsun benim hcg düzenli artmıyor 3 gün önce 7430 iken 3 gün sonra 9000 çıktı ayrıca hiç bulantımda yoktu doktor ondanda şüphelendi demmekki hcg çok artmamış dedi nitekim kan sonucunda ortaya çıktı çok artmadığı bendede ağrı kama yok bakalım bugün gidicem ne diycek(
hep dua ettim hayırlı evlat ver die ilk gebeliğimde karnımda öldü bunda çok üzülmedim açıkçası diğerinde kalp atışlarını bile duymuştum çok iyi ilerliyordu ama öldü işte nasip rabbim hayırlısını versin
cemilecim senin değerlerin çok normal olabilir belkide bu sitede çok okudum hcgsi düşük oldupta biden yükseleip kucagına alanları Allah hayırlı evlat versin öncelikle dua et cnm