Hcg si yavaş yükselenler lütfen yardım edin

sece07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
45
0
36
İstanbul
Mrb arkadaşlar. Biz 3,5 senelik evliyiz 2 senedir bebek istiuorduk. Eşim 6 ay önce varikosel ameliyatı oldu. Bendede zaten adet duzensizligi vardi. Ben bu ay adet olmami bekliyordum rahim filmi cektirmek icin derken idrar tahlili yaptim son bir umutla ve pozitif cikti. Donra hemen kan tatlili 92 cikti. 4 gun sonra yaptirdim 178 e yukseldi. Ama normalde degerin 2 gunde 2 katina artmasi gerekiyormus. Daha onceden yavas yukselip hamile kalan atkadaslar var mi acsba? Cok korkuyorum dis gebelik yada dusuk olmasindan. Lutfen bilen geciren arkadaslarimiz yardimci olursa cok sevinirim

bence git tekrar kan ver baktır doktorunla konuş o sana açıklar normal mi değil mi diye.. çünkü herkesin bünyesi farklı olduğu için en doğrusu kendin yaşa ve gör

Canım senin ki zaten 2 ye katlamış ha 178 ha 184 ayrıca 2 katı değil en az % 60 artmalı senin kide artmış içini ferah tut........
mrb arkadaşlar. Biz 3,5 senelik evliyiz 2 senedir bebek istiuorduk. Eşim 6 ay önce varikosel ameliyatı oldu. Bendede zaten adet duzensizligi vardi. Ben bu ay adet olmami bekliyordum rahim filmi cektirmek icin derken idrar tahlili yaptim son bir umutla ve pozitif cikti. Donra hemen kan tatlili 92 cikti. 4 gun sonra yaptirdim 178 e yukseldi. Ama normalde degerin 2 gunde 2 katina artmasi gerekiyormus. Daha onceden yavas yukselip hamile kalan atkadaslar var mi acsba? Cok korkuyorum dis gebelik yada dusuk olmasindan. Lutfen bilen geciren arkadaslarimiz yardimci olursa cok sevinirim

Çok geçmiş olaun canım aynı şeyi bende yaşadım 2 ay önce benimde yavaş yükseldi sonra değer düştü ve kanamam oldu kaybettim cok üzüldüm zaten bu konudaki geçmişim çok kötü ama şimdi 5haftalık hamileyim :) darısı senin ve tüm isteyenlerin başına. Yüreğini ferah tut.

Back
X