Hcg sonucuyla ilgili yardım

Busrahsy111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2020
15
2
1
kızlar beta hcg sonucum 8055 çıktı adetim henüz sadece 7 gün geçmişti test yapım çift çizgi hamile çıktım hemen acile kan testi yaptırmaya gittim 8055 çıktı bu değer çok yüksek değil mi sizce 7 gün gecikmeye tahmini 3-4 haftalık gebeyim 8055 değer neden olabilir yardımcı olun lütfen

Artışın önemli olduğunu biliyorum🙄
Ama fazla değerin ikiz gebelik olabileceğini de okudum burda 😊

Değerinin yüksekliği değil artışı hızı önemli canım değerin anormal değil belki çoğul gebelik olabilir ayrıca reglin 1 hafta geçtiyse 5. Hafta da oluyorsun 5. Haftaya göre değerin çok yüksek değil bence

kızlar beta hcg sonucum 8055 çıktı adetim henüz sadece 7 gün geçmişti test yapım çift çizgi hamile çıktım hemen acile kan testi yaptırmaya gittim 8055 çıktı bu değer çok yüksek değil mi sizce 7 gün gecikmeye tahmini 3-4 haftalık gebeyim 8055 değer neden olabilir yardımcı olun lütfen
gayet normal bence 1 ya da 2 gun gecikmeyle 2300 cikmisti 2 gunde 2 kat arttigini dusunursek yakin sonuclar

değerlerim normal yani teşekkürler sağolun yarın kadın doguma randevu alacagım bakalaım inşallah bir sorun çıkmaz

Canım benim 130 du altı gün gecikmede kimyasalmış senin bence normal ama artışın önemli olduğunu biliyorum bende. İnşallah sağlıklı gebeliktir :KK68:

Back
X