Hcg testi 1000 üzeri çıkanlar

Hep ayni hikaye

Guru
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
766
861
303
35
Merhaba hanımlar, adetimin 30. Gününde yani 4 gün gecikmisken kan verdim. Ancak sağlık merkezi 1000 e kadar ölçtüğü için sonuç 1000 çıktı. Ne kadar yüksek bilmiyorum. Bu kadar kısa sürede böyle yüksek sonuç alan var mı? İkiz olabilir mi çok merak ettim 🤭

Merhaba hanımlar, adetimin 30. Gününde yani 4 gün gecikmisken kan verdim. Ancak sağlık merkezi 1000 e kadar ölçtüğü için sonuç 1000 çıktı. Ne kadar yüksek bilmiyorum. Bu kadar kısa sürede böyle yüksek sonuç alan var mı? İkiz olabilir mi çok merak ettim 🤭
Benim gecikmenin 2.gunu 1083 çıktı bence normal ama banada ikiz diyenler oluyor bu arada

Ben bir kere dün kan verdim, daha erken olur diye randevu almadım
Yanlış yönlendirmek istemem ama doktorlar kandaki artış oranını görmek istiyorlar. Bence bu ara bi git tekrar bakılsın değerde artış var mı yok mu. %60 üzeri bir artış istiyolar genelde

Dün verdim iki günde bir veriliyor biliyorum. Çalıştığım için ancak salı ya da çarşamba vereceğim. Ondan sonra da randevu alırım. İlk gebeligim değil benim diğerleri ilerlemedi. Şimdi yarı sevinçliyim o yüzden şüpheliyim de

Gebeliginiz yeni mi? Hayırlı olsun. Ne zaman keseyi gördünüz bu şekilde? Randevuyu ne zaman alsam diye düşünüyorum
Teşekkür ederim 🙏 sizin de, sağlıkla gelsinler. Bugün 10.haftam bitti. Ben keseyi vajinal ultrasonla 4+2'de gördüm ama erken döllenme sanırım, 3 gün önden gidiyoruz.

Teşekkür ederim 🙏 sizin de, sağlıkla gelsinler. Bugün 10.haftam bitti. Ben keseyi vajinal ultrasonla 4+2'de gördüm ama erken döllenme sanırım, 3 gün önden gidiyoruz.
Ben de bugün 4+2 deyim demek ki görünür ☺️ ben de erken döllenme olduğunu düşünüyorum. Randevu alabilirsem bu hafta gideceğim

Back
X