Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence git hemen en azından vitamine falan başlarsındusuk yaptım iki ay oldu ama bu ay ikinci ay yani. Ama beta böyle gösteriyor beta hcg sıfırlanmıştı Sizce doktora ne zaman. Gideyim ilki hüsran oldu bunda da olsun istemiyorum o yüzdem biraz beklemek istiyorm ben Eki Görüntüle 2841843
Doktor yok burda bi de ben 22 gündür oruç tutuyorum . Aile hekimine gittim. İl dsıına cıkmam da yasakSonu ayni olacaksa doktora gitmenle alakasi yok bunun canim. En azindan aile hekiminde kan ver beta seviyeni öğren ordan cikartitsin zaten kese görünür mu kalp atışı alinir mi diye. Ona göre gidersin. Düşük yaşadığın için doktorun ek tedbirler uygulayabilir Ne bilim corasprin başlayabilir e vitaminler vs de onemli
Beta kaç çıkmıştı.Doktor yok burda bi de ben 22 gündür oruç tutuyorum . Aile hekimine gittim. İl dsıına cıkmam da yasak
simdi verdim akşama öğreneceğim daha :)Beta kaç çıkmıştı.
Şimdi verdim daha akşama ögrenirim:)Beta kaç çıkmıştı.
Bakacağız canm Adetim sekiz gün geçtiOoo kopkoyu. Kaç çıkacak acaba?Hayırlı olsun.
![]()
Sağ ol cnm insallah hüsrana uğramam yineOoo kopkoyu. Kaç çıkacak acaba?Hayırlı olsun.
![]()
Sağ ol canm benm hayırlısı ne diyimhayır dileyelim hayır olsun inşallahhhh ,
bebiş yola çıkmış canım hayırlı olsun inşallahh
13.000 çıktı betaDoktor yok burda düzgün
simdi verdim akşama öğreneceğim daha :)
Ooo baya iyi maşallah13.000 çıktı beta hcg
Yüzde 60 artis yeterli. Değer yukseldikce ilk donemlerdeki gibi 2 kat hizla artmayabiliyoriki gün sonra yine gideceğim sağlıklı ise iki katı artar zaten demi
Gerek yok ki yeterince yüksek git kese gör.iki gün sonra yine gideceğim sağlıklı ise iki katı artar zaten demi
Tamam cnm yani 20 bini geçerse yeterli sanırımYüzde 60 artis yeterli. Değer yukseldikce ilk donemlerdeki gibi 2 kat hizla artmayabiliyor