Hcg testi

ncsmtn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2020
988
270
33
33
dusuk yaptım iki ay oldu ama bu ay ikinci ay yani. Ama beta böyle gösteriyor beta hcg sıfırlanmıştı Sizce doktora ne zaman. Gideyim ilki hüsran oldu bunda da olsun istemiyorum o yüzdem biraz beklemek istiyorm ben
3348DDD1-A5AA-47A3-AE1C-5955F9A4A08F.webp

dusuk yaptım iki ay oldu ama bu ay ikinci ay yani. Ama beta böyle gösteriyor beta hcg sıfırlanmıştı Sizce doktora ne zaman. Gideyim ilki hüsran oldu bunda da olsun istemiyorum o yüzdem biraz beklemek istiyorm ben Eki Görüntüle 2841843
Bence git hemen en azından vitamine falan başlarsın

Sonu ayni olacaksa doktora gitmenle alakasi yok bunun canim. En azindan aile hekiminde kan ver beta seviyeni öğren ordan cikartitsin zaten kese görünür mu kalp atışı alinir mi diye. Ona göre gidersin. Düşük yaşadığın için doktorun ek tedbirler uygulayabilir Ne bilim corasprin başlayabilir e vitaminler vs de onemli

Sonu ayni olacaksa doktora gitmenle alakasi yok bunun canim. En azindan aile hekiminde kan ver beta seviyeni öğren ordan cikartitsin zaten kese görünür mu kalp atışı alinir mi diye. Ona göre gidersin. Düşük yaşadığın için doktorun ek tedbirler uygulayabilir Ne bilim corasprin başlayabilir e vitaminler vs de onemli
Doktor yok burda bi de ben 22 gündür oruç tutuyorum . Aile hekimine gittim. İl dsıına cıkmam da yasak

Ooo kopkoyu. Kaç çıkacak acaba? 🤔 Hayırlı olsun. 🤗

hayır dileyelim hayır olsun inşallahhhh ,

bebiş yola çıkmış canım hayırlı olsun inşallahh

iki gün sonra yine gideceğim sağlıklı ise iki katı artar zaten demi

Back
X