Hcg yardim lütfen

D e f n e

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
4.641
7.610
158
Iyigunler hanımlar
Benim adete 4gun kala kan değerim 30 cıktı. 48saat sonra 81 en son gene 48saatin sonunda 350 cıktı. Sizce normalmi? Son çıkan 4kat artmış korkulacak birseymi? Mol gebelikte fazla arttığını okudum endişeliyim. Yardim ci olurmusunuz? 2. Gebeliğin olacak nasip olursa

Bence gayet güzel canim boşuna kendini strese sokma. Inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebiskonu:KK200:

Sagol canim nebileyim bir anda 4kati artınca korktum. Az çıksa korkarız çok çıksa endişeleniriz ne zormus
Anneliğin dörtte üçü endişelenmekmiş:KK48: Ben bir defa hcg baktirdim o da adetten 1 gün önce 4000di. Nasıl arttiysa bak :KK48: sen de korkma inşallah her şey yolundadır :KK68:

Anneliğin dörtte üçü endişelenmekmiş:KK48: Ben bir defa hcg baktirdim o da adetten 1 gün önce 4000di. Nasıl arttiysa bak :KK48: sen de korkma inşallah her şey yolundadır :KK68:
Maşallah ya seninki daha fazlaymış. Referans aralığına göre normal aslında bugün 4haftam bitiyor. 10gun sonra usg için çağırdı doktorum. Diger cocugumda 4.hafta bittiğinde yani bugünle aynı desek 120 idi bu 350

Back
X