Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon azalıyorsa kimyasal gebelikEğer hep yakın değerlerse ektopik gebelik olabilir.Azalıyorsa dış gebeliktir.
6.haftada keseyi görüp kalp atışlarını duymuş olmanız gerekiyordu
Hcg değerim hiç düşmedi ama yavaş artıyor mesela 07.03 500 13.03 623 14.03de ise 886 cıktıEğer hep yakın değerlerse ektopik gebelik olabilir.Azalıyorsa dış gebeliktir.
6.haftada keseyi görüp kalp atışlarını duymuş olmanız gerekiyordu
Ve daha kesede yokPardon azalıyorsa kimyasal gebelik
Pazartesi günü tekrar gidicez hastaneye o zaman benimde 6+1 olmuş oluyor inşallah bende de gözükür ve okuduğum kadarıyla gebeliklerde 8. haftaya kadar goxukmemesi normalmiş. Ve hcgsi yavaş artıp sonradan düzelenlerde olmuşSenin daha 5+5"değil mi o zaman bende de kese yoktu. 6+1de hem keseyi hem bebeği gördük. Çok takıyorsun kafana canım.. Bence öyle büyük Bi sorun değildir..
Benim hcg değerlerim yavaş arttığı için sağlıksız dendi. Doktor belki bi an durmus tekrar ilerlemeye devam edebilir dedi bekliyoruz bakalım800 lerde kese görülmez zaten vajinada bile en az 1000 ı geçmesi ki çoğu zaman 1500 lerden sonra görülür. Akışına bırakın doktorunuz ne diyor duruma?
Aynen canım bence moralini bozma hadi 6+1"de görme 7+1de gör yükseliş şu an için yavaş olduğundan sende biraz daha geç gözükür bence.. Ama artışlar da düzelir sen içini ferah tut ve sürekli başka drlara muayene olPazartesi günü tekrar gidicez hastaneye o zaman benimde 6+1 olmuş oluyor inşallah bende de gözükür ve okuduğum kadarıyla gebeliklerde 8. haftaya kadar goxukmemesi normalmiş. Ve hcgsi yavaş artıp sonradan düzelenlerde olmuş
Haklisin kuzumHadi sende Bi hafta geç görürsün belki. İstanbuldaysan çiftlikte ki tekden hast
Aynen canım bence moralini bozma hadi 6+1"de görme 7+1de gör yükseliş şu an için yavaş olduğundan sende biraz daha geç gözükür bence.. Ama artışlar da düzelir sen içini ferah tut ve sürekli başka drlara muayene ol
Benim de yavaş artıyor,nasıl bir stres yaşadığını anlayabiliyorum.Allah yardımcımız olsunHcg değerim hiç düşmedi ama yavaş artıyor mesela 07.03 500 13.03 623 14.03de ise 886 cıktı
İnşallah sağlıkla devam ederBenim hcg değerlerim yavaş arttığı için sağlıksız dendi. Doktor belki bi an durmus tekrar ilerlemeye devam edebilir dedi bekliyoruz bakalım
İlk yazacağım mesaj silinmemiş hastane önerecektim amaHaklisin kuzum![]()
Amiiinn umarım kötü sonuçlar almayızBenim de yavaş artıyor,nasıl bir stres yaşadığını anlayabiliyorum.Allah yardımcımız olsun![]()
Tabi ki Ankarada oturuyorum ben şuan gata da takip ettiriyorum sen hangisine gidiyosunİlk yazacağım mesaj silinmemiş hastane önerecektim ama![]()
Inşallahİnşallah sağlıkla devam eder![]()
Gata gayet güzel hastane canımTabi ki Ankarada oturuyorum ben şuan gata da takip ettiriyorum sen hangisine gidiyosun
Evet kuzum güzel ilgileniyorlar şuan hatta burdaki doğum hastanelerinden daha güzel diyebilirim . Umarim pazartesi değerlerim 3000 falan olurda bu evreyi geçerim bi an önce artıkGata gayet güzel hastane canım
Ben İstanbul da oturuyorum o yüzden burda önerecektim