Hcg yavaş artışı

Yesim1605

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2019
108
29
13
27
Arkadaşlar hcgsi yavaş yükselip de sağlıklı gebelik geçiren varmı biliyo musunuz

Eğer hep yakın değerlerse ektopik gebelik olabilir.Azalıyorsa dış gebeliktir.
6.haftada keseyi görüp kalp atışlarını duymuş olmanız gerekiyordu

Eğer hep yakın değerlerse ektopik gebelik olabilir.Azalıyorsa dış gebeliktir.
6.haftada keseyi görüp kalp atışlarını duymuş olmanız gerekiyordu
Hcg değerim hiç düşmedi ama yavaş artıyor mesela 07.03 500 13.03 623 14.03de ise 886 cıktı

Senin daha 5+5"değil mi o zaman bende de kese yoktu. 6+1de hem keseyi hem bebeği gördük. Çok takıyorsun kafana canım.. Bence öyle büyük Bi sorun değildir..

Senin daha 5+5"değil mi o zaman bende de kese yoktu. 6+1de hem keseyi hem bebeği gördük. Çok takıyorsun kafana canım.. Bence öyle büyük Bi sorun değildir..
Pazartesi günü tekrar gidicez hastaneye o zaman benimde 6+1 olmuş oluyor inşallah bende de gözükür ve okuduğum kadarıyla gebeliklerde 8. haftaya kadar goxukmemesi normalmiş. Ve hcgsi yavaş artıp sonradan düzelenlerde olmuş

800 lerde kese görülmez zaten vajinada bile en az 1000 ı geçmesi ki çoğu zaman 1500 lerden sonra görülür. Akışına bırakın doktorunuz ne diyor duruma?

800 lerde kese görülmez zaten vajinada bile en az 1000 ı geçmesi ki çoğu zaman 1500 lerden sonra görülür. Akışına bırakın doktorunuz ne diyor duruma?
Benim hcg değerlerim yavaş arttığı için sağlıksız dendi. Doktor belki bi an durmus tekrar ilerlemeye devam edebilir dedi bekliyoruz bakalım

Hadi sende Bi hafta geç görürsün belki. İstanbuldaysan çiftlikte ki tekden hast
Pazartesi günü tekrar gidicez hastaneye o zaman benimde 6+1 olmuş oluyor inşallah bende de gözükür ve okuduğum kadarıyla gebeliklerde 8. haftaya kadar goxukmemesi normalmiş. Ve hcgsi yavaş artıp sonradan düzelenlerde olmuş
Aynen canım bence moralini bozma hadi 6+1"de görme 7+1de gör yükseliş şu an için yavaş olduğundan sende biraz daha geç gözükür bence.. Ama artışlar da düzelir sen içini ferah tut ve sürekli başka drlara muayene ol

Hadi sende Bi hafta geç görürsün belki. İstanbuldaysan çiftlikte ki tekden hast

Aynen canım bence moralini bozma hadi 6+1"de görme 7+1de gör yükseliş şu an için yavaş olduğundan sende biraz daha geç gözükür bence.. Ama artışlar da düzelir sen içini ferah tut ve sürekli başka drlara muayene ol
Haklisin kuzum 🙏🏻

Keseyi transvajinalda bhcg 1500 ken trans abdominalde 6000de görebilirsin

Gata gayet güzel hastane canım
Ben İstanbul da oturuyorum o yüzden burda önerecektim
Evet kuzum güzel ilgileniyorlar şuan hatta burdaki doğum hastanelerinden daha güzel diyebilirim . Umarim pazartesi değerlerim 3000 falan olurda bu evreyi geçerim bi an önce artık

Back
X