Arada kaç gün var iki ölçüm arasında? Uzman değilim kendim salı ölçtürdüğümde 320ydi cuma ölçtürmüştüm kese görünmediği için o zaman 1100lerde çıkmıştı. Hatta tahlil çıkmadan doktor demişti ki 500ün üstünde çıkarsa sorun yok. Şu an 13 haftalık hamileyim. İnternette aralıklar var yumurtlamanın kaçıncı günü kaç olmalı şeklinde isterseniz bi de o şekilde bakın ama aralık geniş oluyor. Mesela bi arkadaşımın bayaa yüksek çıkmıştı bana göre neye göre değişiyor bilmiyorum ama bi sıkıntı yok çok şükürKızlar en son 24 temmuzda regl oldum. Bugün adetimden 2 gün gecikti. Adetimden 2 gün önce hcg baktırdım 227ydi. Bugün baktırdığımda 1022 olmuş yüksek geldi bana anlayan yardımcı olabilir mi??
Cuma günü 227 çıktı bugün pazartesi 1022 çıktı. Adetim 26-28 günde bir oluyor. 24 temmuzda adet oldum ama yumurtlamam da 1-6 Ağustos arası gözüküyor bendeki takvime göre, çok stresliymArada kaç gün var iki ölçüm arasında? Uzman değilim kendim salı ölçtürdüğümde 320ydi cuma ölçtürmüştüm kese görünmediği için o zaman 1100lerde çıkmıştı. Hatta tahlil çıkmadan doktor demişti ki 500ün üstünde çıkarsa sorun yok. Şu an 13 haftalık hamileyim. İnternette aralıklar var yumurtlamanın kaçıncı günü kaç olmalı şeklinde isterseniz bi de o şekilde bakın ama aralık geniş oluyor. Mesela bi arkadaşımın bayaa yüksek çıkmıştı bana göre neye göre değişiyor bilmiyorum ama bi sıkıntı yok çok şükür
Cuma günü 227 çıktı bugün pazartesi 1022 çıktı. Adetim 26-28 günde bir oluyor. 24 temmuzda adet oldum ama yumurtlamam da 1-6 Ağustos arası gözüküyor bendeki takvime göre, çok stresliymdoktor normal değer dedi şimdi göremeyiz perşembe bidaha gel dedi
Teşekkür ederimdoktorunuz normal demiş ne güzel stres yapmayınbakın ben ilk hamileliğimde beta ölçtürdüğümğ bile hatırlamıyorum bazen bilmemek mutluluk:) direk kese görünmüştü. Ama şimdikinde kese görünmedi 1100 iken ve 6 gün gecikmişti bayaa stres yapmıştım. Sonra araya iyi ki bayram arası girdi yoksa kesin giderdim yine mecburen bir hafta sonra gittim direk kalp atışını duydu. Siz de kalbinizi ferah tutun
Ben de şimdi rahat rahat yazıyorum ama ben de çok stres yaptım zaman geçince anlaşılıyor. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah doktora gidince haberdar edinTeşekkür ederimbir sene önce dıs gebelik geçirdim de o yüzden bu korkularım
Çok teşekkür ederim yazarım inşallahBen de şimdi rahat rahat yazıyorum ama ben de çok stres yaptım zaman geçince anlaşılıyor. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah doktora gidince haberdar edin
Sizde hayırlısıyla kucağınıza alın sağlıklı şekilde inşallahBen de şimdi rahat rahat yazıyorum ama ben de çok stres yaptım zaman geçince anlaşılıyor. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah doktora gidince haberdar edin
Maşallah ne güzel artmış seninde, adet günlerin nasıl benim en son adetimden 29 gün geçti o yüzden fazla sandım ama doktor da normal dedi inşallah rahim içinde görürümCanım doktor değilim ama bende 2700 de öğrendim, 3 gün sonra gittiğimde 9000 olmuştu. Arkadaşım ilk zamanlar her gün ikiye katladığını söylemişti, ne kadar doğrudur bilmem. Normal bence kafanı hiç takıp ne kendini ne de bebeğini strese sokma. Doktorun aksini söyleyene kadar
Maşallah ne güzel artmış seninde, adet günlerin nasıl benim en son adetimden 29 gün geçti o yüzden fazla sandım ama doktor da normal dedi inşallah rahim içinde görürüm
Adetim düzenlidir 28 günde bir olurum. Biz hemen öğrenince artsın istiyoruz ama sağlıklı olan da yavaş yavaş artması. Hiç kafana takma inşallah her şey güzel olacak. Bir de durum böyle olunca güvendiğim bir kadın doğum uzmanı hcg 5000 olmadan gelme keseyi göremem demişti. Eğer öyleyse keseyi görmene çok az kalmış görünce rahatlarsınMaşallah ne güzel artmış seninde, adet günlerin nasıl benim en son adetimden 29 gün geçti o yüzden fazla sandım ama doktor da normal dedi inşallah rahim içinde görürüm
Canım benim öğrenmem sıkıntılı olmuştu. Korunmasız ilişki sonrası tatil kararı aldık ve adetime denk geldi. Adetimden birkaç gün önce erken gebelik testi yapmama rağmen sonuç negatifti. Bende olmamış demek ki diye adet geciktirici kullanmıştım. Tatilden dönüp adet olamayınca test yaptığımda öğrenmiştim hamile olduğumu. Biraz sıkıntılı yani. 5 haftalıkken 2772 çıkmıştı. Allahım sana da nasip eder inşallah da sağlıkla kucağımıza alırız
amin inşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanım benim öğrenmem sıkıntılı olmuştu. Korunmasız ilişki sonrası tatil kararı aldık ve adetime denk geldi. Adetimden birkaç gün önce erken gebelik testi yapmama rağmen sonuç negatifti. Bende olmamış demek ki diye adet geciktirici kullanmıştım. Tatilden dönüp adet olamayınca test yaptığımda öğrenmiştim hamile olduğumu. Biraz sıkıntılı yani. 5 haftalıkken 2772 çıkmıştı. Allahım sana da nasip eder inşallah da sağlıkla kucağımıza alırızmesela bu hafta hesabı naısl yapılıyor ben suan hcg mi değerlendirmek için adetimin ilk gününü mü baz alıcam
Ayy çok iyi olur ben her sayfada farklı yazıyor diye pek anlayamadımson adetin ilk günü baz alınıyor canım. İnternette de var ne kadar olduğunu ben ilk ordan öğrenmiştim. Senin için bakayım hemen yazarım tekrar
Yaa yumurtlamadan sonra hesaplıcaksınız diyenlerde oluyor kafam karıştı eğer sizin dediğiniz gibiyse adetimin ilk gününden.bugün 5. Haftanın ilk günü oluyorBeta hcg 4. Hafta 5-426 arasıyken, 5. Haftada 18-7340 oluyormuş. İlk baktırdığında 4 haftalıkken şimdi 5. Haftaya girmişsin yani. Tebrik ederim canım değerlerin gayet normal hiç kafanı takma
Yaa yumurtlamadan sonra hesaplıcaksınız diyenlerde oluyor kafam karıştı eğer sizin dediğiniz gibiyse adetimin ilk gününden.bugün 5. Haftanın ilk günü oluyor
Yumurtlama gününden sayarsak hcgm haftama göre yüksek çıkıyor inşallah dediğiniz gibi olur çok sağolun
Çok iyi geldi söyledikleriniz çok teşekkür ederimCanım yumurtlama tarihi belli olmaz ki. Kişiden kişiye değişir. 3 doktora gittim üçüde son adetimin ilk gününü sorup ona göre hesapladılar. Ben yumurtlama günümü bile bilmem.
İnsan araştırdıkça işin içinden çıkamıyor, içini rahatlattım diye düşünüyorum doktorunla ilerle artık bence hiç araştırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?