Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 hafta icin iyi bir deger su dis gebeligi de kafanizdan silin. Hamile oldugunu ogrenir ogrenmez herkes bundan korkuyor .Bilginin fazlasi zararKızlar 48.1 olması ne yani bu ilerler mi dış gebelik olursa nasıl belli olur ay inşallah öyle bisey olmaz çok korkuyorum daha 2 haftalık
neden dış gebelik düşündünüz bence buna kafanızı takmayınKızlar 48.1 olması ne yani bu ilerler mi dış gebelik olursa nasıl belli olur ay inşallah öyle bisey olmaz çok korkuyorum daha 2 haftalık
Ne oldu canim? En son 1,5 ay once yazmissin, sonuc? Merak ettimKızlar 48.1 olması ne yani bu ilerler mi dış gebelik olursa nasıl belli olur ay inşallah öyle bisey olmaz çok korkuyorum daha 2 haftalık
Merhaba canim, sen daha once dış gebelik yaşadin mi acaba? Yani belirtilerini felan biliyormusun? Bendende şüpheleniyorlar ama emin degiller. Yarin belli olacak insallah degildir 4 ay once 8haftalik bebegimi düşürdüm, simdide dış gebelikten şüphe ediyorlar.Dış gebelik öyle kolay bişey değil rahmin dışında tüplerde geliştiği için dayanılmaz ağrıları oluyor . Sabredin iki haftaya keseyi görürsünüz inşallah
Inanip inanmama meselesi degil ki bu arkadasim, ben gecirdim dis gebelik. Uzun sure takip ediliyorsun ve sonunda anlasiliyor. Kimse bunu yasamak istemez.Değerlerinizde düzenli atmazsa dış gebelik oluyor ki ben buna da inanmıyorum degerlerim düzenli artmadi Dr beni çok korkuttu yok dış gebelik yok boş gebelik düşer ama iki gün önce kalp atışını duyduk sen kimseye aldırma kan değerlerin duzrnli artması bile bekle tavsiyem hayırlı olsun
Evet bende yirmi gün takip edildim iki güne bir kan verdim ama.çok az az arttı benim degerlerim önce dış gebelik dedi sonra olsada düşer dedi vss. Tabikide kimse istemez ben arkadasa Naciye fikrimi söyledimInanip inanmama meselesi degil ki bu arkadasim, ben gecirdim dis gebelik. Uzun sure takip ediliyorsun ve sonunda anlasiliyor. Kimse bunu yasamak istemez.
Canm benm bildigim dis gebelikte kahverengi akinti lekelenme falan oluyorms, birde dayanilmayacak sekilde tek tarafta agri oluyormus, insallah dis gebelik degildr i sallah artislarin duzenli olurMerhaba canim, sen daha once dış gebelik yaşadin mi acaba? Yani belirtilerini felan biliyormusun? Bendende şüpheleniyorlar ama emin degiller. Yarin belli olacak insallah degildir 4 ay once 8haftalik bebegimi düşürdüm, simdide dış gebelikten şüphe ediyorlar.
Testte positifi gorur gormez 2 gun sonra randevu verdiler HCG 559 cikti ve alttan ultrasyonda bisey goremediler kese dahil. 2 gun sonda gel dediler, hcg 756 olmus ve gene ultrasyonda bisey yok. 5 gun sonra gel dediler, hcg 1000 olmuş ve gene göremediler. Hcg degerlerim cok yavas ilerliyormuş + rahimde bisey goremiyoruz deyince akla ilk gelen dış gebelik oldu haliyle. 9 gun sonra tekrar gel dediler, oda yarin (carsamba) iste. İnsallahhhhhhh hcg kat kat artmıştır ve ultrasyonda bu sefer bebegim gozukur, zira aksi taktirde hamileligimi sonlandiracaklar
Canim simdi hastaneden geliyoruz dis gebelik degilmis sukur hcg degerlerim dusuyor, ve dün kanamam basladi ve agrilarim. Susn düşük yapiyormusum. Bunada sukur dis gebekikten korkuyordum ameliyat felan, sukur degilmis 2.ci kez düşügümü yaşiyorum. Agrilarim az kanamam normal abartacak kadar degil, böyle devam ederse kolay atlatacagim insallahCanm benm bildigim dis gebelikte kahverengi akinti lekelenme falan oluyorms, birde dayanilmayacak sekilde tek tarafta agri oluyormus, insallah dis gebelik degildr i sallah artislarin duzenli olur
Neyse cok gecmis olsun Allaha sukir dis gebelik degilmis, Allah hayirli evlatlar nasip etsin insallah kacinci haftadaydinjzCanim simdi hastaneden geliyoruz dis gebelik degilmis sukur hcg degerlerim dusuyor, ve dün kanamam basladi ve agrilarim. Susn düşük yapiyormusum. Bunada sukur dis gebekikten korkuyordum ameliyat felan, sukur degilmis 2.ci kez düşügümü yaşiyorum. Agrilarim az kanamam normal abartacak kadar degil, böyle devam ederse kolay atlatacagim insallahhayirlisi olsun olur birdaha insallah allahin izniyle
Adet tarihinden hesaplanıyor ayrıca keseyi görebilirsiniz suan da bu değerleGeçmiş olsun.Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin herkese.bdnim HCG sonucum 3481 çıktı.kac günlük sizce.gununu bilmek istiyorumda
Hamile kaldığım günü bilemem yani hiç bi yöntemle olemi canım.Adet tarihinden hesaplanıyor ayrıca keseyi görebilirsiniz suan da bu değerle
Tam yumurtlama tarihini biliyorsan bilebilirsin canım ama doktorlar son adet tarihinden hesapliyorlarHamile kaldığım günü bilemem yani hiç bi yöntemle olemi canım.