- 2 Mart 2018
- 256
- 161
- 53
- 26
- Konu Sahibi nehirkuzey
Kızlar iki fün önce bhcg 19 du bugün yaptırdım 47,57 nasıl sizce yardımcı olun lütfen çok gerginim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım aynı merkezde ve tam 48 saat sonra yaptırdıysan eğer, değer iki katı gayet güzel.Kızlar iki fün önce bhcg 19 du bugün yaptırdım 47,57 nasıl sizce yardımcı olun lütfen çok gerginim
Normal bence gerilmene gerek yok 2 kat artmış daha ne olsunKızlar iki fün önce bhcg 19 du bugün yaptırdım 47,57 nasıl sizce yardımcı olun lütfen çok gerginim
48 saat sonra aynı saatte aynı merkezde verdim canımCanım aynı merkezde ve tam 48 saat sonra yaptırdıysan eğer, değer iki katı gayet güzel.
İnsan genede bi stresleniyor ne bileyimNormal bence gerilmene gerek yok 2 kat artmış daha ne olsun![]()
Sağol canım allah isteyen herkese nasip etsinGayet güzel neden gerginsiniz ki :)
2 günde 2 kat artmalı değer. Tebrikler..
Amin canım insallahDarısı başımızatebrikler
Yok yok streslenmeyin bence gayet iyiİnsan genede bi stresleniyor ne bileyim![]()
Çokk teşekkür ederim rahatladım biraz da olsaYok yok streslenmeyin bence gayet iyibenim de adetim 3 gün geçti 55 çıktı 2 gün sonra 148 çıktı önemli olan 2 katına yakın yükselmesi sizin 2 katından da fazla yükselmiş içiniz rahat olsun tebrik ederim
Rica ederim sağsalim kucağınıza alın inşallahÇokk teşekkür ederim rahatladım biraz da olsa![]()
Amin insallahRica ederim sağsalim kucağınıza alın inşallah![]()
Kızlar iki fün önce bhcg 19 du bugün yaptırdım 47,57 nasıl sizce yardımcı olun lütfen çok gerginim
Adetten 3 gün önce 19 çıktı canım bugün olmam gerekiyor takvime göre bugünki test sonucum 47 herkeste aynı olacak diye bir sey yok inanın bende çok gerginim ama hiç bir faydası yok iki gün sonra tekrar test yaptırım insallah bebeğinize kavuşursunuz sakin olun hormonlarınızı etkilemeyin rabbim hayırlısını nasp etsnmerhaba,
acaba adetinize göre ne zaman yaptırdınız testi? benim bugün adet günüm ya da 1 gün geçti tam emin olamıyorum, değerim 15,57, çok düşük. daha öncesinde de adetimdem 3 gün sonra yaptırmıştım 45 çıkmıştı ancak 5. haftayı dolduramadan kaybettik. yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
Adetten 3 gün önce 19 çıktı canım bugün olmam gerekiyor takvime göre bugünki test sonucum 47 herkeste aynı olacak diye bir sey yok inanın bende çok gerginim ama hiç bir faydası yok iki gün sonra tekrar test yaptırım insallah bebeğinize kavuşursunuz sakin olun hormonlarınızı etkilemeyin rabbim hayırlısını nasp etsn ❤
İnşallah canım rabbim dualarımızı kabul etsin sonucunu buraya yazarsan sevinirimamin, çok dua ediyorum bebiş bizimle kalsın sağlıkla büyüsün. adet olmadığım her gün şükrediyorum. yarınki testi iple çekiyorum. inşallah güzel bir artış görürüz.
İnşallah canım rabbim dualarımızı kabul etsin sonucunu buraya yazarsan sevinirim![]()
Canım benimde silik çıktı en son yaptığımda sonra kan testi yaptırdımartık hobi niyetine evde test yapıyorum ama hep silik hep silik. neyse, yarın artık ne olduğu çıkacak ortaya. allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.