- 3 Şubat 2024
- 7
- 0
- 1
- 37
- Konu Sahibi 06ankmery09
Merhaba arkadaş lar lütfen yardım edin gebemiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik gözüküyor ama kimyasal galiba ikinci gün değeriniz düşmüşMerhaba arkadaş lar lütfen yardım edin gebemiyimEki Görüntüle 3381237
Evet değerler yüksek ama düşüş varGebelik gözüküyor ama kimyasal galiba ikinci gün değeriniz düşmüş
Ne düşünüyorsunuz 7 haftadir kirlenmedimEvet değerler yüksek ama düşüş var![]()
Adetle atarsınız .bugün yarın olursunuzNe düşünüyorsunuz 7 haftadir kirlenmedim
Herşeyin hayırlısı hakkınızdaEvet değerler yüksek ama düşüş var![]()
Yok yani demi ablamAdetle atarsınız .bugün yarın olursunuz
Acil de verdim bugün kanı doktarla görüşemedim oyuzden heyecanAdetle atarsınız .bugün yarın olursunuz
Yok malesef .Yok yani demi ablam
Benimde öyle olmuştu kimyasal ama iki ay sonra gebe kalmıştim. Kimyasal dan sonra gebelik oluşması şansı yüksek diyorlarAcil de verdim bugün kanı doktarla görüşemedim oyuzden heyecan
Teşekkürler ilginiz icinYok malesef .Rabbim yardımcniz olsn
Rica ederim .ne demek .Teşekkürler ilginiz icin
Bir sorun çıkmazsa Allah in izniyle yükselir .Merhaba benimde çatlatma ıgnesının 4.gunu beta hcg 32 çıktı . Acaba yukselır mı . Aynı durumu yaşayıp yükselerek devam eden oldu mu kızlar
Benimde öyle olmuştu kimyasal ama iki ay sonra gebe kalmıştim. Kimyasal dan sonra gebelik oluşması şansı yüksek diyorlar
İki oğlum var 15 13 heveslendik olurmu bir kız diye nasip allah olmayan lara versin olur allan izni ile zamanı gelince teşekkürler tekrarBenimde öyle olmuştu kimyasal ama iki ay sonra gebe kalmıştim. Kimyasal dan sonra gebelik oluşması şansı yüksek diyorlar
Allah bağışlasın . inşallah Rabbim gönlünüze göre versin .İki oğlum var 15 13 heveslendik olurmu bir kız diye nasip allah olmayan lara versin olur allan izni ile zamanı gelince teşekkürler tekrar