Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu değerinin iki günde bir iki kat artması beklenir gecikmeniz var mı ilk testi regl olmadan önce mi verdinizAşklarım bugün geçen haftanın sonucları için gittiğimde doktora sınırda görünüyor tekrar kan alalım dedi fakat değer çok düşük geldi bana normalmi lütfen yorumlarmısınız
En son ki reglm ağustosun 19unda gercekleşti 23üne kadar sonrasında son bir kaç gündür lekelenmem var tabi ama ilk defa başıma geliyorBu değerinin iki günde bir iki kat artması beklenir gecikmeniz var mı ilk testi regl olmadan önce mi verdi
Gebelik var gibi duruyor ama değerlerin düzenli artış göstermemiş belki geç döllenmedir ama kimyasal olma ihtimali de olabilir iki gün sonra tekrar kan ver umarım geç döllenmedir canım hakkında hayırlısı olsunEn son ki reglm ağustosun 19unda gercekleşti 23üne kadar sonrasında son bir kaç gündür lekelenmem var tabi ama ilk defa başıma geliyor
Cok teşekkür ederimGebelik var gibi duruyor ama değerlerin düzenli artış göstermemiş belki geç döllenmedir ama kimyasal olma ihtimali de olabilir iki gün sonra tekrar kan ver umarım geç döllenmedir canım hakkında hayırlısı olsun![]()
Doktorun bisey demedi miAşklarım bugün geçen haftanın sonucları için gittiğimde doktora sınırda görünüyor tekrar kan alalım dedi fakat değer çok düşük geldi bana normalmi lütfen yorumlarmısınız
Maalesef artış çok az yüksek ihtimal sağlıklı bir gebelik değil doktorunuz ile görüştünüz mü ne dediAşklarım bugün geçen haftanın sonucları için gittiğimde doktora sınırda görünüyor tekrar kan alalım dedi fakat değer çok düşük geldi bana normalmi lütfen yorumlarmısınız
Geçen çarşamba lan vermiştim bugün sonuç için gittiğimde sınırda görünüyor gebelik tekrar kan verelim dedi sabah kan verip işe geldim e nabızdan gördüm sonucu daha doktora gitmedim 2gün sonra özele gitmeyi düsünüyorum endişeliyimde doktorda ilgilenmedi zatenDoktorun bisey demedi mi
Geçen çarşamba lan vermiştim bugün sonuç için gittiğimde sınırda görünüyor gebelik tekrar kan verelim dedi sabah kan verip işe geldim e nabızdan gördüm sonucu daha doktora gitmedim 2gün sonra özele gitmeyi düsünüyorum endişeliyimde doktorda ilgilenmedi zatenMaalesef artış çok az yüksek ihtimal sağlıklı bir gebelik değil doktorunuz ile görüştünüz mü ne dedi
Teşekkür ederimm1 hafta izleyin derim
Normaldir belki doktor daha net bisey derGeçen çarşamba lan vermiştim bugün sonuç için gittiğimde sınırda görünüyor gebelik tekrar kan verelim dedi sabah kan verip işe geldim e nabızdan gördüm sonucu daha doktora gitmedim 2gün sonra özele gitmeyi düsünüyorum endişeliyimde doktorda ilgilenmedi zaten
Aynıyız regl tarihimiz bende bugün 30 degerle öğrendim baya düşük geldi bana daEn son ki reglm ağustosun 19unda gercekleşti 23üne kadar sonrasında son bir kaç gündür lekelenmem var tabi ama ilk defa başıma geliyor
Yeni gebelik olduğu içindir inşallahAynıyız regl tarihimiz bende bugün 30 degerle öğrendim baya düşük geldi bana da
Merhaba Bugün kan vericemmisiniz sonucunuzu paylaşırmısınızAynıyız regl tarihimiz bende bugün 30 degerle öğrendim baya düşük geldi bana da
Evet verdim sağlık ocağında yarın sabah çıkmış olurMerhaba Bugün kan vericemmisiniz sonucunuzu paylaşırmısınız
Sonucunuzu paylaşırmısınız?Evet verdim sağlık ocağında yarın sabah çıkmış olur
Daha çıkmadı sabaha karşı e nabiza düşer paylaşırım yine siz hatırlatın belki kötü bsy gorursem aklımda cikarSonucunuzu paylaşırmısınız?
Günaydınn benim sağlıklı bir gebelik olmadı inşallah sizlerin sağlıklı bir gebelik olurDaha çıkmadı sabaha karşı e nabiza düşer paylaşırım yine siz hatırlatın belki kötü bsy gorursem aklımda cikar