- 25 Kasım 2015
- 583
- 241
- 18
- 32
- Konu Sahibi PIRILTI1471
Kızlar acaba 2-3 günde bir gidip kan vermeli hcg değer artışını takip mi etmeliyiz ilk zamanlarda.... yada gerek yokmu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok tatlım 18 gün regl gecıkınce gttim 43 dedi değere ıkı guns sonra meraktan bıda gttım 123 olmş sonrada gtmedım şimdi çatlıcam meraktan ama kan kalmıcak vucutta korkuorum :)Hic takip ettirdin mi benim bi kere arttigini gorduk doktor baska yapmaya gerek yok dedi bugun de keseyi gorduk cok sukur![]()
yok tatlım gittim işte ılk gttımde 43 dü ıkı gun sonra dayanamadım bnde emın olamdım bıda gttım 123 oldu 3'e katladı.... işte ıkı gun daha geçti 123 ü göreli bida gitsemmı diıorum sonra az beklımmı diıorum hem heyecan hem korku hem ümit karıştım :)18 gun regl gecikmesi sonucu 43 bilemedim ki simdi bence bi kontrole git daha cok kucuktut senin ki aklin kalmasi bir daha yaptir yine iki kati oluyorsa korkma allahin izniyle
Aklinda kalmasin bence yaptir belki gec dollenme olmustur. Benim adetr 4 gun var 201 cikti ertesi gun 318 cikti bi daha da yaptirmadim 10 gun sonrada keseyi gorduk sira kalp atisindayok tatlım gittim işte ılk gttımde 43 dü ıkı gun sonra dayanamadım bnde emın olamdım bıda gttım 123 oldu 3'e katladı.... işte ıkı gun daha geçti 123 ü göreli bida gitsemmı diıorum sonra az beklımmı diıorum hem heyecan hem korku hem ümit karıştım :)![]()
maşallah tatlım :) Darısı bana ya kansızlık problemı cekmiştim bekarken ole bol bol hastaneyede tahlıl vermım dıom sonrada meraktan catlıom :)Aklinda kalmasin bence yaptir belki gec dollenme olmustur. Benim adetr 4 gun var 201 cikti ertesi gun 318 cikti bi daha da yaptirmadim 10 gun sonrada keseyi gorduk sira kalp atisinda![]()
Allah gonlune gore versiin canimmaşallah tatlım :) Darısı bana ya kansızlık problemı cekmiştim bekarken ole bol bol hastaneyede tahlıl vermım dıom sonrada meraktan catlıom :)![]()
bana kalırsa 1.20 cıkmış y atatlım 1 hafta bekle tekrar ölçtr kan değerini ıkı üç gün sonrada evde geblık testı yaptr.... umarım hamılesındır ama sancı ve akıntı ona işaret edıo bnmde gebelıgım geç dollenme olmştu sennkıde ole olabılırMerhaba kızlar beta hcg1.20 çıktı demir de düşmüş. Şimdi bana gebelik yok diceksiniz ama hamileysem 2. Haftamdayım. 17 sinde korunmasız ilişki oldu. Takvimim uygulamasını indirmiştim uygulamaya göre yumurtlama 13. gündü. Ama bitiş günü 1 gün yükseldiğinde 16-17. günü veriyor. Kafam çok karıştı reglim 8gün gecikti ve kasıklarımda ara ara ağrı oluyor ve göbeğimin biraz altında küçücük bir atar damar hissediyorum. Akıntımda var ki hiç olmazdı. Hadi yorumlarınıza ihtiyacım var yoksa dış gebelik geçircem
yap canım geç döllenme olabılıoo çunku düşün bnm son adet tarıhım 9 ekımdı... ben 24 kasımda kan tahlılı verdım 43 çıkmıştı cok erkenken farkettım ama adetıme gore cok geç dollenme olmştu şuan 1570 sendede ole olabılır :) hadı ınşallahTeşekkürler pırıltı bakalım inşallah 2 gün geçti yarın sabah kendim evde test yapıyım o zaman
diğer aya yılmak yok yola devam :)Hamile değilim regli oldum![]()
ayyy hayırlı olsun canım olsun ıkızdır belkıde :))) hcg değerine cok takılma kese gorundukten sonra bı anlamı kalmıyorGunaydin kızlar 23 kasımda HCG seviye 33177cikti ve Dr. 6 haftalık hamilesin dedi. Bakiyorum forumdakilere gore biraz yüksek gibi tedirgin oldum acikcasi
ayyy hayırlı olsun canım olsun ıkızdır belkıde :))) hcg değerine cok takılma kese gorundukten sonra bı anlamı kalmıyor
bazı doktorlar normal bi artış var mı diye görmek istiyorlar ama şart değil ben yaptırmadımKızlar acaba 2-3 günde bir gidip kan vermeli hcg değer artışını takip mi etmeliyiz ilk zamanlarda.... yada gerek yokmu?