HCG

PIRILTI1471

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
583
241
18
32
Kızlar acaba 2-3 günde bir gidip kan vermeli hcg değer artışını takip mi etmeliyiz ilk zamanlarda.... yada gerek yokmu?

Hic takip ettirdin mi benim bi kere arttigini gorduk doktor baska yapmaya gerek yok dedi bugun de keseyi gorduk cok sukur :anneadayı:

Hic takip ettirdin mi benim bi kere arttigini gorduk doktor baska yapmaya gerek yok dedi bugun de keseyi gorduk cok sukur :anneadayı:
yok tatlım 18 gün regl gecıkınce gttim 43 dedi değere ıkı guns sonra meraktan bıda gttım 123 olmş sonrada gtmedım şimdi çatlıcam meraktan ama kan kalmıcak vucutta korkuorum :)

18 gun regl gecikmesi sonucu 43 bilemedim ki simdi bence bi kontrole git daha cok kucuktut senin ki aklin kalmasi bir daha yaptir yine iki kati oluyorsa korkma allahin izniyle

18 gun regl gecikmesi sonucu 43 bilemedim ki simdi bence bi kontrole git daha cok kucuktut senin ki aklin kalmasi bir daha yaptir yine iki kati oluyorsa korkma allahin izniyle
yok tatlım gittim işte ılk gttımde 43 dü ıkı gun sonra dayanamadım bnde emın olamdım bıda gttım 123 oldu 3'e katladı.... işte ıkı gun daha geçti 123 ü göreli bida gitsemmı diıorum sonra az beklımmı diıorum hem heyecan hem korku hem ümit karıştım :) :oops:

yok tatlım gittim işte ılk gttımde 43 dü ıkı gun sonra dayanamadım bnde emın olamdım bıda gttım 123 oldu 3'e katladı.... işte ıkı gun daha geçti 123 ü göreli bida gitsemmı diıorum sonra az beklımmı diıorum hem heyecan hem korku hem ümit karıştım :) :oops:
Aklinda kalmasin bence yaptir belki gec dollenme olmustur. Benim adetr 4 gun var 201 cikti ertesi gun 318 cikti bi daha da yaptirmadim 10 gun sonrada keseyi gorduk sira kalp atisinda :KK49:

Aklinda kalmasin bence yaptir belki gec dollenme olmustur. Benim adetr 4 gun var 201 cikti ertesi gun 318 cikti bi daha da yaptirmadim 10 gun sonrada keseyi gorduk sira kalp atisinda :KK49:
maşallah tatlım :) Darısı bana ya kansızlık problemı cekmiştim bekarken ole bol bol hastaneyede tahlıl vermım dıom sonrada meraktan catlıom :) :KK17:

Merhaba kızlar beta hcg1.20 çıktı demir de düşmüş. Şimdi bana gebelik yok diceksiniz ama hamileysem 2. Haftamdayım. 17 sinde korunmasız ilişki oldu. Takvimim uygulamasını indirmiştim uygulamaya göre yumurtlama 13. gündü. Ama bitiş günü 1 gün yükseldiğinde 16-17. günü veriyor. Kafam çok karıştı reglim 8gün gecikti ve kasıklarımda ara ara ağrı oluyor ve göbeğimin biraz altında küçücük bir atar damar hissediyorum. Akıntımda var ki hiç olmazdı. Hadi yorumlarınıza ihtiyacım var yoksa dış gebelik geçircem

Merhaba kızlar beta hcg1.20 çıktı demir de düşmüş. Şimdi bana gebelik yok diceksiniz ama hamileysem 2. Haftamdayım. 17 sinde korunmasız ilişki oldu. Takvimim uygulamasını indirmiştim uygulamaya göre yumurtlama 13. gündü. Ama bitiş günü 1 gün yükseldiğinde 16-17. günü veriyor. Kafam çok karıştı reglim 8gün gecikti ve kasıklarımda ara ara ağrı oluyor ve göbeğimin biraz altında küçücük bir atar damar hissediyorum. Akıntımda var ki hiç olmazdı. Hadi yorumlarınıza ihtiyacım var yoksa dış gebelik geçircem
bana kalırsa 1.20 cıkmış y atatlım 1 hafta bekle tekrar ölçtr kan değerini ıkı üç gün sonrada evde geblık testı yaptr.... umarım hamılesındır ama sancı ve akıntı ona işaret edıo bnmde gebelıgım geç dollenme olmştu sennkıde ole olabılır

Teşekkürler pırıltı bakalım inşallah 2 gün geçti yarın sabah kendim evde test yapıyım o zaman
yap canım geç döllenme olabılıoo çunku düşün bnm son adet tarıhım 9 ekımdı... ben 24 kasımda kan tahlılı verdım 43 çıkmıştı cok erkenken farkettım ama adetıme gore cok geç dollenme olmştu şuan 1570 sendede ole olabılır :) hadı ınşallah

Gunaydin kızlar 23 kasımda HCG seviye 33177cikti ve Dr. 6 haftalık hamilesin dedi. Bakiyorum forumdakilere gore biraz yüksek gibi tedirgin oldum acikcasi

Gunaydin kızlar 23 kasımda HCG seviye 33177cikti ve Dr. 6 haftalık hamilesin dedi. Bakiyorum forumdakilere gore biraz yüksek gibi tedirgin oldum acikcasi
ayyy hayırlı olsun canım olsun ıkızdır belkıde :))) hcg değerine cok takılma kese gorundukten sonra bı anlamı kalmıyor

kızlar merhaba ben yeni üye oldum. 2 gün önce tahlil yaptım beta hcg 0.56 çıktı. kotrolde herhangi bir şey yok ama 22 haziranda en son oldum halada olmadım. Yarın tekrardan tahlil yapıcam. Beta hcg nin artma ihtimali varmı. Artmışsa ne anlama geliyor?

Back
X