- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi themis1990
-
Bulunmayacaklarını ben de biliyorum. Hatta bu hesapların alıştırma hesapları olduğunu düşünüyorum. Bu konuda en büyük örnek Fuatavni hesabı. Hala izi bulunmadı. Bir ara bu hesap gündemde iken, güya peşine düşülmüştü. Sonuç unutuldu gitti. Hala paylaşımlar devam bu arada. Benimki isyan. İstedikleri evlerinden alınırken, ki bunu Ankara belediye Başkanı da yapmıştı, bir paylaşımından dolayı lise öğrencisi hatırladığım kadarıyla okulundan alınmıştı (yanlışım varsa düzeltin), bu hesaplar ona buna çamur atacak, ama peşine düşürülmeyecek. Bu hesaplar medyaya düşeli saatler oldu hala doğrudüzgün açıklama yok...Bulmak islerine gelmez, hic heveslenmeyin.. Herkesin okudugu seyi MIT de okumustur. Guzergahta bir tane polis bile yokmus bugun.. Onca insan Allaha emanetti yani.. Daha fazla yazmayayim hadi..
Gucleri onlara yetiyor ancak.. Cogu seyi islerine oyle geldigi icin bulmuyorlar. Fuat avni de halka olacaklari onceden soyleyip oldugunda tepkiyi azaltmak icindir. Niye bulsunlar ki? Bu konuda bahsi gecen adami bulup ne yapacaklar? Ortada yokken daha cok islerine geliyor, HDPnin adami dediler ve bitti, cogu kisinin aklina da yatti.. Kurcalamanin alemi var mi? Hem belki sir bundan da buyuktur, ortaya cikmasini isterler mi? Seytan sofrasindayiz bugun..Bulunmayacaklarını ben de biliyorum. Hatta bu hesapların alıştırma hesapları olduğunu düşünüyorum. Bu konuda en büyük örnek Fuatavni hesabı. Hala izi bulunmadı. Bir ara bu hesap gündemde iken, güya peşine düşülmüştü. Sonuç unutuldu gitti. Hala paylaşımlar devam bu arada. Benimki isyan. İstedikleri evlerinden alınırken, ki bunu Ankara belediye Başkanı da yapmıştı, bir paylaşımından dolayı lise öğrencisi hatırladığım kadarıyla okulundan alınmıştı (yanlışım varsa düzeltin), bu hesaplar ona buna çamur atacak, ama peşine düşürülmeyecek. Bu hesaplar medyaya düşeli saatler oldu hala doğrudüzgün açıklama yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?