• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HDP'den yarın için önemli duyuru!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
HDP'den yapılan açıklamaya göre, Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ, yarın saat 12:00'de bir basın toplantısı düzenleyecek.
Sitene Ekle
[xtable]
{tbody}
{tr}
{td} {/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
DHA

HDP'den yapılan açıklamaya göre, eş Genel Başkanlar Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ, yarın saat 12:00'de Diyarbakır'da bir basın toplantısı düzenleyecek.

Toplantıya, DBP Eş Genel Başkanları Emine Ayna ve Kamuran Yüksek ile DTK Eşbaşkanları Hatip Dicle ve Selma Irmak'ın da katılacak

Umarım sağduyu mesajları verilir....

ben de öyle olacağını tahmin ediyorum da neden yarını bekliyorlar onu anlamadım, şimdi yapın, bazı yerlerde olaylar devam ediyor çünkü, belki bi faydanız olcak

ben de öyle olacağını tahmin ediyorum da neden yarını bekliyorlar onu anlamadım, şimdi yapın, bazı yerlerde olaylar devam ediyor çünkü, belki bi faydanız olcak
Benimde aklımdan ilk bu geçti.
Neden hemen değil de yarın?
Sanırım biraz korkutup sonra Kahraman olmayı planlıyorlar.

Biraz önce kapımız çaldı, arabalarınızı otoparka alın arabaları yakıyorlarmış ileride dedi komşu, eşim indi aşağı arabayı almaya, off çok korkutucu yaaa

Back
X