- 12 Temmuz 2006
- 5.055
- 5.695
- 248
Merhaba sevgili kakao oncelikle amacim polemik degil kesinlikle :) Sadece bu forumdan birinin disaridan seni nasil gordugunu belirtmek istedim :) Hani demissin ya objektif yorum yapmadigini gordum diye iyi de sevgili kakao sen kendin de hic objektif degilsin ki burada tonla belge tonla gercek konusuluyor ama sen hep ayni yerdesin. Yani disardan hic objektif bir goruntu cizmiyorsun, kizma bana ama durum bu. Dedigim gibi gercekten polemik degil amacim belirtmek istedim, sevgiler sana :) Yine de objektif yorum yapmayanlar arasinda bir sempatikligin var onu inkar etmiyorum, belki de o yuzden yazdim bunu bilmiyorum
Aynen öyle !!!

Tesekkürler ayni yazmak istediklerimin tercümani olmussun canim ...o konuşmalar tabiki hoş değil. Ama kakao insanların tepkilerini anlamak zorundayız, bu ülkede kadına mıdır kız mıdır denildi, sen kadınsın sus denildi, kadın tecavüzü uğruyorsa bebek neden ölsün kadın ölsün denildi, hamile kadın sokakta yürümesin ayıp denildi.. Daha hatırlayamadığım tonla şey denildi de denildi. Hani diyoruz ya şu son günlerdeki sokak tepkilerine insanlar doldu artık diye. Burada da aynı durum var canım insanlar doldu artık, bu konuda Sümeyye Erdoğana karşı objektif bakılmasını beklememelisin bence. Neyse ben cevap yazamayabilirim işteyim de :) Ben senin demek istediğini anladım, bahsettiğin konuşmalar hoş değil haklısın. Umarım sen de benim demek istediğimi anlamışsındır. Bir de kanıtlar varken ortada herkesin kendi gerçeği diye bir şey yoktur, gerçek tektir. Kanıtları da sadece o arkadaşlar sunmuyor neyse ben işime döneyim, tekrar sevgiler sana :)

Bizim kimseyle bir problemimiz yok, ama üye isimleri vererek saygisizliga hic gerek yok.
Isim vermek tanimadigin bir insani suclamak hic etik degil.