HDP’liye ait kitapevi tekbirlerle ateşe verildi

Merhaba sevgili kakao oncelikle amacim polemik degil kesinlikle :) Sadece bu forumdan birinin disaridan seni nasil gordugunu belirtmek istedim :) Hani demissin ya objektif yorum yapmadigini gordum diye iyi de sevgili kakao sen kendin de hic objektif degilsin ki burada tonla belge tonla gercek konusuluyor ama sen hep ayni yerdesin. Yani disardan hic objektif bir goruntu cizmiyorsun, kizma bana ama durum bu. Dedigim gibi gercekten polemik degil amacim belirtmek istedim, sevgiler sana :) Yine de objektif yorum yapmayanlar arasinda bir sempatikligin var onu inkar etmiyorum, belki de o yuzden yazdim bunu bilmiyorum

Aynen öyle !!!:KK51:

o konuşmalar tabiki hoş değil. Ama kakao insanların tepkilerini anlamak zorundayız, bu ülkede kadına mıdır kız mıdır denildi, sen kadınsın sus denildi, kadın tecavüzü uğruyorsa bebek neden ölsün kadın ölsün denildi, hamile kadın sokakta yürümesin ayıp denildi.. Daha hatırlayamadığım tonla şey denildi de denildi. Hani diyoruz ya şu son günlerdeki sokak tepkilerine insanlar doldu artık diye. Burada da aynı durum var canım insanlar doldu artık, bu konuda Sümeyye Erdoğana karşı objektif bakılmasını beklememelisin bence. Neyse ben cevap yazamayabilirim işteyim de :) Ben senin demek istediğini anladım, bahsettiğin konuşmalar hoş değil haklısın. Umarım sen de benim demek istediğimi anlamışsındır. Bir de kanıtlar varken ortada herkesin kendi gerçeği diye bir şey yoktur, gerçek tektir. Kanıtları da sadece o arkadaşlar sunmuyor neyse ben işime döneyim, tekrar sevgiler sana :)
Tesekkürler ayni yazmak istediklerimin tercümani olmussun canim ... :KK9::KK9:
Bizim kimseyle bir problemimiz yok, ama üye isimleri vererek saygisizliga hic gerek yok.
Isim vermek tanimadigin bir insani suclamak hic etik degil.

canımm önüme belgeler sunsanız ne olacakkii.. açık ve net şeyler vardırr.. çok fazla belgeye ihtiyaç duymayann sadece görünür ve yorum yapılırr.. eğer benn burada bir kişi ve kişiler hadi kadınlar burada bir erkeğin kadınlığımıza laf atıyor derse.. kii bu benim oy verdiğim partinin adamı olan arınç.. ben arıncı kınar ve tepkimi veririm ve kadınlığımıza laf söylüyor diyen arkadaşlarımıda alkışlarımm duyarlılıklarından dolayı.. amaaaa bir hafta sonra tam tersi oluyor burada bu sefer chp li bir tiyatrocu bir kadına bel altı yorumlar yapıyor. aaa o dane burada kadınlığımıza hakaret ediyor deyip çığıranlarrdan ses yok çıt yok sesleniyorsun onlara haa geliyorlarr ama yorumlar şuu valla kakaoo ülkem iç savaşa doğru giderken ben şimdi sümeyyeye edilen hakaretlere kafa patlatamicam.. bir diğeride oh olsun size bunlara oy verdikçe 2 karılarıda olursunuz 3.. dee şimdi sen söyle bana sen benim yerimde olsan ne düşünürdünn.. samimi bulurmuydunn .. şunu anladımki bu kk daaa kimse samimi değil bir kaç kişinin dışındaa haa bir örnek vereyimm okyi tek geçerimm bir tek onu gördümm hem ona hem diğer olaya tepkisini koyduğunuu.. bak gördünmü bu olay ne kadar basit delillere gerek yok . belgelere gerek yokk.. şimdi şu şekil davranan arkadaşlar bana belgelerle gelseler ne olacakk..
kakao o konuya yazdın ve arınçı kınadınmı.

kakao o konuya yazdın ve arınçı kınadınmı.
evett canımm.. ilk önce hdpli susmamış bu kadın dedimm.. ama sonrasında evet bir kadına bu tarz söylemler olmamış dedimm.. neden biliyormusun ne olursa olsun bir kadına bir erkek tarafından söylenmiş dendiği içinn ve hak verdimm.. neyse oky geçmişte kaldı ve bitti ama şaşırdığımla kaldımm vede göz ardı ettiklerimle .. şimdi rahatımm..

evett canımm.. ilk önce hdpli susmamış bu kadın dedimm.. ama sonrasında evet bir kadına bu tarz söylemler olmamış dedimm.. neden biliyormusun ne olursa olsun bir kadına bir erkek tarafından söylenmiş dendiği içinn ve hak verdimm.. neyse oky geçmişte kaldı ve bitti ama şaşırdığımla kaldımm vede göz ardı ettiklerimle .. şimdi rahatımm..
ben olsam o kadının ağzının ortasına vururdum açıklamaları okuyor.. millet vekili yaa gösterecek kendini bik bik herkesin bir sınırı varyaa dün detaylı inceledim haberi amanınn sırf bişiler demek için arka taraflarda çemkiriyo..aaa yeter yaa..En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
o konudaki ilk mesajın kakao...

ben olsam o kadının ağzının ortasına vururdum açıklamaları okuyor.. millet vekili yaa gösterecek kendini bik bik herkesin bir sınırı varyaa dün detaylı inceledim haberi amanınn sırf bişiler demek için arka taraflarda çemkiriyo..aaa yeter yaa..En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
o konudaki ilk mesajın kakao...
evett ve buradaki hanımlardan ama ne olursa olsun o bir kadın kelimeleri gelinceye kadarr ve ondan sonra yazdıklarımda hak verdim evet dedim o bir kadın ve hakaret eden de bir erkek.. eğer bulursan konuyu bakabilirsinn..

evett ve buradaki hanımlardan ama ne olursa olsun o bir kadın kelimeleri gelinceye kadarr ve ondan sonra yazdıklarımda hak verdim evet dedim o bir kadın ve hakaret eden de bir erkek.. eğer bulursan konuyu bakabilirsinn..
ve diğer mesajın.
inan bende ve bülent arınçtan bu tarz polemiklere girmesinide istemem..ama izledim yahu uyarıyor ama kadın susmuyor yahu.. herkes insan ve bir sabır noktası varyaa..

kadın hakları demiştik değilmi

ve diğer mesajın.
inan bende ve bülent arınçtan bu tarz polemiklere girmesinide istemem..ama izledim yahu uyarıyor ama kadın susmuyor yahu.. herkes insan ve bir sabır noktası varyaa..

kadın hakları demiştik değilmi
canım bu neye benziyor biliyormusun ..iştee burada yazılan bu kelimelere..((o konuşmalar tabiki hoş değil. Ama kakao insanların tepkilerini anlamak zorundayız, bu ülkede kadına mıdır kız mıdır denildi, sen kadınsın sus denildi, kadın tecavüzü uğruyorsa bebek neden ölsün kadın ölsün denildi, hamile kadın sokakta yürümesin ayıp denildi.. Daha hatırlayamadığım tonla şey denildi de denildi. Hani diyoruz ya şu son günlerdeki sokak tepkilerine insanlar doldu artık diye. Burada da aynı durum var canım insanlar doldu artık, bu konuda Sümeyye Erdoğana karşı objektif bakılmasını beklememlisin bence..) eee peki o kadın hdpli dendiği zaman ne olursa olsun o bir kadın denildi ve ileriki yazılarımda hak verdimm.. ee hani kadın hakları demiştik..

canım bu neye benziyor biliyormusun ..iştee burada yazılan bu kelimelere..((o konuşmalar tabiki hoş değil. Ama kakao insanların tepkilerini anlamak zorundayız, bu ülkede kadına mıdır kız mıdır denildi, sen kadınsın sus denildi, kadın tecavüzü uğruyorsa bebek neden ölsün kadın ölsün denildi, hamile kadın sokakta yürümesin ayıp denildi.. Daha hatırlayamadığım tonla şey denildi de denildi. Hani diyoruz ya şu son günlerdeki sokak tepkilerine insanlar doldu artık diye. Burada da aynı durum var canım insanlar doldu artık, bu konuda Sümeyye Erdoğana karşı objektif bakılmasını beklememlisin bence..) eee peki o kadın hdpli dendiği zaman ne olursa olsun o bir kadın denildi ve ileriki yazılarımda hak verdimm.. ee hani kadın hakları demiştik..
o konuda kakao olay kadına,kadın olarak sus denmesiydi.
kısaca cinsiyetçi yaklaşımıydı hepimizin verdiği tepki kakao.
parti olarak demedi bunu.kadınsın susmayı bil dedi resmen arınç.
kadın susmaz kadın susturulmaz. sen ise heer zamanki gibi ortada yazdın. kınamadın kısaca. ama kadın hakları nerde diye sümeyye konusunda yazmayanlara tepki verdin. buradan görünen o.

neyse yine konuyu değiştirmekten karşı karşıya yazmaktan ban yemeyelim. sadece bir şeyin altını çizmekti maksadım. okyi ,nickimi,okuyunca yazma gereği hissettim. iyi forumlar

http://www.milliyet.com.tr/terore-lanet-yuruyusunde-pkk-gundem-2116005/
Teröre lanet yürüyüşünde PKK provakasyonu
Artan terör olayları sonrası Bergama'da 8 Eylül'de düzenlenen yürüyüşe katılan, Türk Bayrağı ve Atatürk resmi asılı bir otomobilin içindekilerin durumundan şüphelenen güvenlik güçleri, MOBESE kameralarından takibe aldıkları aracın plakasının sahte olduğunun belirlenmesi üzerine Cumhuriyet Caddesi'nde durdurdu.
Otomobilde arama yapan ekipler, terör örgütleriPKK ve DAEŞ adına düzenlenen fotoğraflı kimlikler, bir kuru sıkı tabanca, 2 şarjör ve 25 kuru sıkı tabanca fişeği, 2 cep telefonu, çok sayıda sim kartı, hafıza kartları, 1 gram esrar ile "HDP Bergama 11.03.2015 Tarihli Toplantı Gündem ve Kararlar" yazılı bir kağıt ele geçirdi.

Otomobilde arama yapan ekipler, terör örgütleriPKK ve DAEŞ adına düzenlenen fotoğraflı kimlikler, bir kuru sıkı tabanca, 2 şarjör ve 25 kuru sıkı tabanca fişeği, 2 cep telefonu, çok sayıda sim kartı, hafıza kartları, 1 gram esrar ile "HDP Bergama 11.03.2015 Tarihli Toplantı Gündem ve Kararlar" yazılı bir kağıt ele geçirdi.
Bir taraftan PKK lılar,bir taraftan Kefenli manyaklar ülkeyi talan ediyor,ama fatura hep ülkü ocaklarına kesiliyor.Adın çıkacağına canın çıksın demişler ya,o hesap işte.

Topiği birbiriniz hakkında kişisel görüşlerinizi yazdığınız bir alana çevirmeyin.
Objektif değilse değildir, o objektif bu değil diyerek polemik oluşturacak şeyler yazmayın rica ediyorum.
Herkes konuyla ilgili görüşünü yazsın.

Artan terör olayları sonrası Bergama'da 8 Eylül'de düzenlenen yürüyüşe katılan, Türk Bayrağı ve Atatürk resmi asılı bir otomobilin içindekilerin durumundan şüphelenen güvenlik güçleri, MOBESE kameralarından takibe aldıkları aracın plakasının sahte olduğunun belirlenmesi üzerine Cumhuriyet Caddesi'nde durdurdu.
Otomobilde arama yapan ekipler,
terör örgütleriPKK ve DAEŞ adına düzenlenen fotoğraflı kimlikler, bir kuru sıkı tabanca, 2 şarjör ve 25 kuru sıkı tabanca fişeği, 2 cep telefonu, çok sayıda sim kartı, hafıza kartları, 1 gram esrar ile "HDP Bergama 11.03.2015 Tarihli Toplantı Gündem ve Kararlar" yazılı bir kağıt ele geçirdi.

Hmmm operasyon yapacaklar ama aman aman kimliklerini sakin unutmasinlar... :KK14:

He bide tabiki insani uyusatan esrar olmazsa olmaz tabi.

Güya medyayi manipüle ediyorlar iste. Maksat insanlari korkutmak ve gelsin oylar akp'ye.. :KK14:

Mune Mune cok tesekkür ederim, Kazen beylede konustum, kiblemedigim icin sorundan haberdar olmamissiniz.
Demekki artik hosgörüyü birakip, kiblemek lazim. Bundan sonrada öyle yapacagim.
Banlanan veya üyeligini iptal eden üyelerin arkasindan konusmak bir banlanmayi arkasindan getirebilir.

Bunu burada yazmamin nedeni bu bölümde bu hakareti yedigimiz icin okumalarini istiyorum o üyelerin.

Mune Mune cok tesekkür ederim, Kazen beylede konustum, kiblemedigim icin sorundan haberdar olmamissiniz.
Demekki artik hosgörüyü birakip, kiblemek lazim. Bundan sonrada öyle yapacagim.
Banlanan veya üyeligini iptal eden üyelerin arkasindan konusmak bir banlanmayi arkasindan getirebilir.

Bunu burada yazmamin nedeni bu bölümde bu hakareti yedigimiz icin okumalarini istiyorum o üyelerin.
Ama hep diyoruz, sanırım sen denk gelmedin hiç, KİB yapılmazsa biz hangi konuda kim ne yazmış bilemeyiz, üyeler sitede en çok hangi bölümde yazıyorsa yöneticilerde sadece o bölümü takip ediyor sanıyor ama sitede 700 bine yakın konu, 40 milyon civarı yorum var, KIB olacak ki biz o bölüme, o konuya yönelebilelim.

Bazı üyeler Kib yapmayı Öğretmene arkadaşını şikayet gibi görüyor fakat kendisi kiblenip banlandığında, bu seferde iyi de ben sizi bildirmemiştim, bu banlama oldu mu şimdi diyorlar:-)
Bu bir şikayet değildir, her yerin kuralları var, buranında kuralları var, uyulması gerekiyor, uyulmazsa işlem yapılıyor;)

Bazı üyeler Kib yapmayı Öğretmene arkadaşını şikayet gibi görüyor fakat kendisi kiblenip banlandığında, bu seferde iyi de ben sizi bildirmemiştim, bu banlama oldu mu şimdi diyorlar:-)
Bu bir şikayet değildir, her yerin kuralları var, buranında kuralları var, uyulması gerekiyor, uyulmazsa işlem yapılıyor:KK66:
Aynen sevgili Mune Mune , hayatimda kimseyi kötülemeyi, sikayet etmeyi, asagilamayi ve iftira atmayi hic ögrenmedim. Ve dikkat ettim burada benim düsüncelerime yakin olan arkadaslarda benim gibiler. Yinede canimiz sag olsun, banlansak bile ben kimseyi sikayet edemem, belki belki cok sinirlenirsem deneyecegim, ögrenecegim :).
Sonsuz tesekkürler :)

Back
X