• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

He değil Efendim uyarısı

Düzelten insandan nefret. Sana ne yapraam yani ne kadar itici bir tavır ya bu sevgililer arasında. Her gün dedigin lafsa, beğenmiyorsa ayrilsin o zaman. Kırk yilda bi dalgınlıkla hi dediysen de açığını bulmuş gibi üstüne atlamasın.

Sürekli bunu yapıyorsa, ya onun istediği gibi kelimeleri özenli seçeceksiniz
Yada ayrılacaksınız
Telefon konusunda haklı ama bu durum yaşanmadan telefonu elinize alsaydınız
Siz üzüntüden telefona sarılmışsınız
O bunu anladığı halde gönlünüzü almamış

Bende hoşlanmam düzeltilmesinden
Beğenmiyorsa benimle birlikte de olmasın

Bu arada burcunuz Terazi mi ? S shenova

bugün erkek arkadaşımla konuşurken he dediğim için “he değil efendim” uyarısında bulundu.benim bozulup elime telefonu almam üzerine evinde oyna buraya telefonla oynamaya mı geldik dedi.neye bozulduğumu söylediğimde bu kadar kırılgan olma gülerek söyledim zaten açıklamasında bulundu.(gülmüyordu)kızlar gerçekten ben mi alınganlık yaptım?yoksa ebeveynim,öğretmenim gibi uyarması normal mi?
şuna da değinmek istiyorum.ben babamın annemi sürekli aşağıladığı,yanlış telaffuz ettiği kelimeler yüzünden dalga geçtiği bir ailede büyüdüm.bu yüzden karşımdaki bir eğitimci değilse uyarılmaya,düzeltilmeye karşı bir hassasiyetim var.kendimi annemin durumunda gibi hissediyorum.bu hassasiyetimin olmasına rağmen uyarması ve dugularımı küçümsemesi beni asıl üzen noktaydı.
Uyarması bence de saçma. Ama alınınca elinize telefon almak yerine yüzüne söyleyin . Gerçi telefonla oynama da demiş. Biryerde beraber gittimjzde telefona bakilmasindan ben de hoşlanmam. Ama sizin üzerinizde bir baskı kuruyor sanki. Eşit değilsiniz o sizin ustunuzmus gibi. İnsan arkadaşına demez yahu he değil efendim de diye

Back
X