Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
boy 169 cm kilo 67 kg
Ne zaman diyete başlayıp azimle devam etsem nişanlım sağolsun böyle iyisin deyip binbir uğraşla baltalıyor diyetimi
Ama ben böyle iyi hissetmiyorum ve en az 10 kilo gidecek bu defa, kararlıyım.
Bir haftadır diyetteyim ve her gün işten eve 40 dk yürüyorum. Nişanlım bu cumaya kadar gelmeyecek, o zamana kadar ne versem kârdır, sonrası Allah kerim
tartım bozuk olduğu için bakmadım henüz ama 1 kilo kaybetmişimdir diye tahmin ediyorum, daha önce uyguladığım bir listeyi uyguluyorum çünkü. Şu an 66 kilo olduğumu tahmin ediyor ve ara öğünümdeki küçük mutlu muzumla sevimli light sütüme gidiyorum
akşam yemeğinde iki tane küçük köfte kadar şinitzel yemek zorunda kaldım yurtta kalıyorum başka seçenek yoktu, bir de yarım kase çorba içtim başka da bir şey yemedim. acaba kaç saat yürümek gerekir o şinitzelleri eritmek için