Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar hoşgeldin o zaman doğru adrestesin birbirimize destek olabilirizBen de başlamak istiyorumm, bugünden itibaren kalori hesabımı yapacağım.
1 saat yürüyüş yaptım az önce.
![]()
Merhabaa, başarıcaz inanalım :) benim de şu an ilk hedefim 15 kilo.Merhabalar hoşgeldin o zaman doğru adrestesin birbirimize destek olabiliriz
Spor salonuna gidecek vaktim yok maalesef akşamları işten sonra yürüyüş ve haftanın bir günü voleybol maçı tabi fırsat buldukça artırıp çeşitlendiriyorum sporu ama bu benim ilk değil daha önce defalarca 10 kg üstü verdim tiroid hastayım geri aldım maalesef . Her seferde böyle yaptım ve sonuç aldım. Diyetisyenimin şartıydı hergün yarım saat yürüyüş , hava kötüyse koşu bandında yürürüm ama yürürüm mutlakaBugün veya yarın son ölçümlerimi yapıcam çünkü uzun süredir tartılmıyorum.
Spor salonuna mı gideceksin yoksa kendin mi?
Hoş geldin Eda azmimize kuvvet o zaman :)mrb bende kocaelinden eda bugün diyetisyene gittim hipoglisemi hastasıyım ve yarından itibaren bende başlıyorum daha önce 80 kilodan 58 kiloya düştüm şuan 67 kiloyum hedef 57 bende başlıyorum
Kesinlikle düşeceksin hiç şüphen olmasınBen 95 kiloyla spora başlamıştım 85e düşmüştüm. Sporu bırakınca tekrar aldım.
Şu an 161 boy ve 98 kiloyla başlıyorum.
İlk hedefim 85 e düşmek. Yani 13 kilo vermeliyim.
Sabah 2 dilim ekmek 1 kiraz domates çok az peynir yedim.
Ara öğün 1 elma yedim
Az önce de bir kase mercimek çorbası içtim
Şimdilik 637 kalori aldım bugünlük
diyetsyen eşliğinde harfiyen uydum ve bol yürüyüş ve evde koşu bandında spor yaparak 2.5 ayda vermiştimHoş geldin Eda azmimize kuvvet o zaman :)
Daha önce nasıl kilo vermiştin?