• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hedef 40 günde 10 kilo

hatunuderya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
27
3
1
28
Selamm daha önce burda bi kaç kez konu açıp (yine zayıflamayla alaalıydı) ama sonuca ulaşmadan pes etmiştim. hayatımda ilk kez bu kadar kilo aldım. 75 kiloyu gördüm ama şuan 72-73.
sanmayın ki daha önceden incecik bi kızdım, hiç öyle olmadı. 65 tim öncesinde. şuan hedefim 40 günde 10 kilo vermek. sağlığımla oynamadan sporla güzel beslenmeyle. ne giydiklerim yakışıyor ne de bende özgüven var.
bugün biraz modum düşük burda dertleşmek istedim. arkadaş abla olarak gördüm hep sizleri. birbirimize destek olup kilo verebiliriz diye düşündüm. belki benim gibi hedefi olanlar vardır

hadi bakalım,biz yaparız. yaparız di mi?

Aslında benimde canım sıkkın gecenin 2 30 uyıyamıyorum hepaclık hissi var az önce bişeyler yedim modum çok düsk:mad: napsam bilemiyorum

Aslında benimde canım sıkkın gecenin 2 30 uyıyamıyorum hepaclık hissi var az önce bişeyler yedim modum çok düsk:mad: napsam bilemiyorum

adaçayı iştahı kapatıyor gece kalkınca içebilirsiniz veya susuzluk da açlık hissi veriyor bunları deneyebilirsiniz asla ama asla tatlı yemeyin. mesela normalde akşam yemeğinizi gece 11 e kadar uzatan biriyseniz birden saat 5 te yemeği keseceğim demeyin kendinize o saat 10 olsun sonra 9 olsun böyle böyle 6 ya kadar indirmeye çalışın.
suyun içine maydanoz ve taze zencefil parçası atıp gün içinde bu suyu en az 1 lt için
düşük tansiyon rahatsızlığınız varsa sabah limonlu suyu önermiyorlar ama yoksa uyanır uyanmaz ve gece yatmadan içebilirsiniz vücudu alkali yapıp toksinlerden arınmanıza yardımcı olur.
meyveyi öğleden önce yemeğe çalışın.
akşam yemeğinizde karbonhidrat olmasın eğer akşam yemeğini erken yer ve şekeri mümkün olduğunca azaltırsanız kısa sürede etkisini gösterecektir. bunların çoğu hepimizin bildiği şeyler farkındayım ama insan duymak istiyor tabiki. umarım biraz olsun yardımcı olabilmişimdir

Oldukça denyimli görünüyorsunuz fakat bi uzman yardımından yanayım her zaman. Ücretli-ücretsiz bir çok imkan var. Hem verilen kilonun geri alınmaması hem de verirken sağlık problemi oluşmaması açısından dikkatli olmak lazım. Yaptığımız diyetlerin yan etkilerini belki şu an görmüyoruz fakat her zaman bu yaşımızda da olmayacağız. Umarım yanlış anlamazsınız.

Back
X