Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Of inşallah canım şu ramazanda bir gelse en azından hiç kaçamak yapma şansım olmaz gün arasında ozaman akşamları çorba veya bir tabak sebze yemeği yiyeceğim ama bu sefer bericem başka sansım yok bıktım artık (
Of inşallah canım şu ramazanda bir gelse en azından hiç kaçamak yapma şansım olmaz gün arasında ozaman akşamları çorba veya bir tabak sebze yemeği yiyeceğim ama bu sefer bericem başka sansım yok bıktım artık (
Haklısın kilo kadar illet bir şey yok kendine son bir şans ver gitsin artık bu kilolar insana gına geliyor valla ama moral bozmadan adım adım günlük 100 gr versen bile sana kârdır umarım Ramazan'da kaçamaklarımız son bulur
Haklısın kilo kadar illet bir şey yok kendine son bir şans ver gitsin artık bu kilolar insana gına geliyor valla ama moral bozmadan adım adım günlük 100 gr versen bile sana kârdır umarım Ramazan'da kaçamaklarımız son bulur
Günaydın günlüğüm bu 59 dan gerçekten sıkıldım nerden baksam 15 gün sabitim dün misafirim vardı iftara yemek çok yemedim ama sahurda kendimi kaybettim +1000 bile gelebilirdi buna da şükür