Hedef 49

petitemoche

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
50
12
288
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Ben 160 boyundayım ve 58 kiloyum, 28 Aralık tarihinden itibaren 6 kilo verdim ve şimdi 9 kilo daha vermek istiyorum.

Her gün 5-6 fincan yeşil çay içiyorum, kahveyi şekersiz ve sütsüz içiyorum, arkadaşlarımla çene çalarken sütlü içiyorum bunun dışında sadece çorba içiyorum, günde bir iki kez ve çorbama hazırladığım yeşil çayın yapraklarını doğrayıcıdan geçirip ekliyorum, tadı çok güzel denemez ama yeşil çay yaprakları lif olduğundan dolayı tok tutuyor ayrıca yeşil çaydan daha fazla faydalanıyorum.

Diyetim ektreme gelebilir ancak bu diyete başlamadan önce günlük olarak ortalama 4-5 büyük fincan kahve içtiğimi düşünürsek içtiğim yeşil çayın kafein mikarı beni hiç mi hiç arahatsız etmiyor.

Bunun yanı günlük iki kapsül balık yağı alıyorum ve öğleden sonra multi vitamin takviyesi alıyorum, bazen de su da eritilen tabletlerden kırıp gün içeriside devamlı olarak suyla alıyorum.

Kısa sürede kilo verdiğim halde vucudum sıkı ve böyle devam etmeyi düşünüyorum.

Bu arada günlük yarım saat ile bir saat arası yürüyüş yapıyorum.

Buraya günlük olarak yaşadığım değişimleri yazmak istiyorum. Isteyen arkadaşlar bana katılabilir. Ancak lütfen yaptığım şeyin sağlıksız ya da zararlı olduğunu yazmayın.

kolay gelsiiin,

çorba derken ne çorbaları var mesela kopya çekeyim ben hep yapamam ama bazen kilo veremiyorum o günlerde denerim ne öğrensem kar :)

Ben sebze çorbası ya da mercimek çorbası yapıyorum, hiç vaktim olmadığında hazır çorba yapıyorum ama vaktin oldukça bolca çorba yapıp dondurursan daha sağlıklı olur.

Sebze çorbası için bulduğum beğendiğim yakıştırdığım bütün sebzeleri kaynatıyorum, sonra baharat ekleyip içiyorum.

Mercimek için de burada değişik bir yeşil mercimek var siyah gibi onu biraz kavurduktan sonra soğanla haşlıyorum, sonra daha önce demleyip çayını içtiğim yeşil çay yapraklarıyla birlikte blenderdan geçirip içiyorum. Tabi bunlar tatları çok güzel çorbalar değiller ancak tok tutuyorlar, özellikle mercimeğin protein miktarı yüksek bu yüzden sürekli yapmaya çalışıyorum.

Eğer spor yapmak istiyorsam yumurtanın beyazını yoğurtla karıştırıp onu yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…