• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

☆Hedef 50 kilo☆

Menüleri hafif tutmaya çalışıyorum. Ömür boyu devamlılığı olması için katı bir diyete başlamadım. Öğünleri hafifletip spor yapmaya çalışıyorum. Dün akşam 1 saat eliptik yaptım. Bu sabah yine 67.0 uyandım. Moralim bozuk, iki gündür bir gram bile veremedim. Adet dönemindeyim diye mi acaba. İnşallah tekrar kilo vermeye başlarım.
Canım sabah aç karnına 15 gün boyunca maydanoz kürü yap işe yarıyor

Sabah: 300 kalori
Öğlen+ara:325 kalori
Akşam+ara: 390 kalori
Toplam: 1015 kalori
Spor: 1.30 saat 650 kalori

Kızlar benim oruc günum gayet guzel gecti bakalim belki yarinda devam ederim ama yarindan sonra muhakkak tutmaliyim. Bu pazar en azindan 67.9 olsun ama o 67 yi görmeliyimm oruc gunumde cok spor yapmicam o zman zorlanabilirim .normal zmanlarda telafi etcem şimdilik planım buu gitsin artık şu kilolaaarr . Bu dönemde bitti ikinci dönem sonunda hedefledigim kiloya gelmem lazim en azından 6 lardan kopmam lazım yani .en son 5 li rakamlari ne zman gordum inanin hatirlamiyorum durum vahim yani. O yuzden 5 leri gorursem coook duygulancam 2.donem daha sıkı tutcam tatilde fit bir bayan olma yolunda ilerliyoruzz haydi kızlar yola devaaamm :KK19:

Bende patates diyetini yaptım 2 gün.:KK74:64.6 ile başlangıç yapıp 62.6 ile sonlardırdım. Bugün 3 gün için tekrar başladım.Bende sırf 5.. görmek için yapıyorum.Ayrıca karın bölgemde incelme olduğunu da hiisediyorum.:KK9:

Bende patates diyetini yaptım 2 gün.:KK74:64.6 ile başlangıç yapıp 62.6 ile sonlardırdım. Bugün 3 gün için tekrar başladım.Bende sırf 5.. görmek için yapıyorum.Ayrıca karın bölgemde incelme olduğunu da hiisediyorum.:KK9:
Insallah canim eğer kararlıysan zaten hedefe ulaşırsin

Ben de üç gün üst üste 67 iken bugün birden 65 çıktım tartıda. Akşam bir daha tartılıp kontrol edicem, tartıda bir sıkıntı olmasın :)
Adet dönemi bitti diye mi bir anda kilom düştü anlamadım ama sevindim. Dün spor yapamadım. Bu akşam kesin yapmam lazım. Acaba gerçekten 65miyim, çok sevinicem eğer öyleyse. Akşam olsa da eve gidip tekrar tartılsam

Ben de üç gün üst üste 67 iken bugün birden 65 çıktım tartıda. Akşam bir daha tartılıp kontrol edicem, tartıda bir sıkıntı olmasın :)
Adet dönemi bitti diye mi bir anda kilom düştü anlamadım ama sevindim. Dün spor yapamadım. Bu akşam kesin yapmam lazım. Acaba gerçekten 65miyim, çok sevinicem eğer öyleyse. Akşam olsa da eve gidip tekrar tartılsam
O sevincin nasıl bişey olduğunu en iyi ben bilirim:ruh:

Kizlar nasil gidiyo ?
Burda elektrik kesintisi oluyo nete giremiyorum .bugün de oruc gunümdü benim insallah pazar gunu kilo bildirimi yapcam sizlerde arada kilo bildirimi yapin isterseniz havalar soģuk biliyorum biraz zor oluyor diyet zayiflama işi ama biz devam edelim en azindan birakmayalim ipin ucuni birakinca emin olun iyi olmicak. O yuzden devamm ;)

Kizlar nasil gidiyo ?
Burda elektrik kesintisi oluyo nete giremiyorum .bugün de oruc gunümdü benim insallah pazar gunu kilo bildirimi yapcam sizlerde arada kilo bildirimi yapin isterseniz havalar soģuk biliyorum biraz zor oluyor diyet zayiflama işi ama biz devam edelim en azindan birakmayalim ipin ucuni birakinca emin olun iyi olmicak. O yuzden devamm :KK66:
İyi gidiyor canımm ben pazar günü off gün yapcam büyük ihtimal 1 hafta aldıgım kiloları vermeye uğraşırım artık kızımın doğum günü var

Bugün epey kalori yaktım
T25 2 program birden 650 kalori
30 dk eliptik 250 kalori
Ev işleriylede çok ugraştım epey yoruldum

Nasilsiniz bayanlar ben bu sabah tartıldım tamm 67.8 çiktım:KK76: bugun 1 saat dısarida yuruyuş yaptım.ama bir sorun var malum tatil ve yarın memlekete gidiyoruz orda pek yazabileceģimi sanmıyorum.ama diyete tam gaz devam dönem başında yine burda buluşmak dileği ile sporla kalın:KK36:

Selam:KK3:
Bende 61.5 çıkıyorum, inanmıyorum tekrar çıkıyorum yine 61.5. Geçen tansiyonum düşmüş, kendime güzel bir kahvaltı hazırladım. Ama yiyemedim. 2-3 lokma o kadar. Bu da beni ayrı bir sevince boğdu tabii:KK5:

Merhaba ben geldim menu paylasimina bu aksamdan itibaren devam etcem 1 hafta sonunda kilo bildirimi yapcam ve hedefim 2.donem sonunda iyi bir sonuc elde etmek . Birlikte devam etmek isteyenler menu paylasimi yapabilirler.Herkese basarilar

Dun menu paylascaktim ama olmadi .bugunku menumle başliyorum
Sabah :yumurta
soğanlı Mantar
Zeytin peynir
Birkac bardak limonlu ihlamur

Ara ogunde porakal 1 taneye yakın
Saat 19:00Aksam :1 tavuk but
1 parca haslanmis karnabahar
Salata
Biriki catal tambugdayli makarna

1 saat sonra sade kahve ve malesef yaninda cikolata :KK43: regl donemimdeyim ve bu defa epey kotü etkiledi diyetimi
Neyse umarim duzene girer

Kizlar yeni topik actim merak edenler ordan takip edebilir herkese basarilarr ...

Back
X