hedef 55....

mrv9292

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
22
4
3
33
Herkese merhaba anladm ki kilo verme işi kesinlikle irade işi bnde bu ara kafama vermek istedigim su 8 kiloyu acaib takms durumdaym aslinda diyete baslamstm ancak bir hafta önce misafirliktir odur budur derkenn maalesef gtti bir haftadr yiyorum da yiyorum gene pasta Börek pideee sporda gitt tabi neyse bnde dahafazla açılmadan kendime ceki düzen vermeye karar verdim aslında kendimi bildm bileli balık etliyim ama artk rahatsz oluyorm vitrinde mankenlern uzerndekileri gordukce ozeniyorum bnde oyle durmuyor tabiki bu arada boyum 158 kilom 63 kzlar bana katlmak isteyenleri bekliyorum ne yedigmi hergun yazmaya çalışıcam

Sabah bir yumurta bi dilim tam tahilli ekmek iki bardak sekersiz çay

Merhabalarrr kolay gelsin :) ben de bu sabah 63,6 çıktım boyum 165 cm. Aynen benim de 8 kilom kaldı verelim de kurtulalım artık

Merhabalarrr kolay gelsin :) ben de bu sabah 63,6 çıktım boyum 165 cm. Aynen benim de 8 kilom kaldı verelim de kurtulalım artık
Hoşgeldin aslnda boyun iyi çok zayf olmazmsn öyle sen neler yapiorsn zayflamak için bn genelde bi saat yürüyüş yapiyorm bde yedklerme dkkat etmeye çalışıyorum
Bu arada bgn öğle ve akşam yemeği bi tabak corba bi tabak taze fasulye yogurt ve yarm dilim ekmek

Zayıf görünmüyorum yani vücut yapım şöyle, göğüs bedenim 85-90 arası belim ince kalçam var. Hatlarım biraz şey yuvarlak mı denir ifade edebildim mi :)
Geçtiğimiz Mayıs Ayında 75 kilo ile diyet ve spora başladım. 10 kilo yazın verdim hızlı vermedim yavaş yavaş verdim çok zorlanmadan :) son bir kaç ayda da 2 kilo verdim diyet ve spor yapmadan çok farkında olmadan :) ama artık hep hayalim olan 55 e inmek istiyorum :) yediklerime dikkat ediyorum reflüm ülserim var ona göre besleniyorum :) günde iki öğün benim felsefem :)

Waww seni tebrk ettim yaa cok guzel vermissin bnmde hayalim bi 55 i görmek ya ama bn 55ten az olunca yüzüm kötü oluyor gbi hissediyorum yani bnm icin 55 ideal spor olarak ne yapiyorsn

Waww seni tebrk ettim yaa cok guzel vermissin bnmde hayalim bi 55 i görmek ya ama bn 55ten az olunca yüzüm kötü oluyor gbi hissediyorum yani bnm icin 55 ideal spor olarak ne yapiyorsn
Fırsat oldukça yürüyorum evde de 20 dk bacak bel hareketleri falan :) üniversiteye hazırlanıyorum ondan dolayı spor bu kış zor. Seneye telafi ederim artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…