Hedef 60 varmisiniz kizlar???bana eslik edecek kendine guvenen gelsin

gulsen1903

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
394
92
38
Gaziantep
artik bu kilolardan biktik kizlar ben tam bi ay oncesi 82.95kg gormustum yasim 21 ama ramazandan cknca 78kg oldm smdi ise 76 kg mim hadi kizlar yediklerimizii yazalm kurban bayramina kadar hedef 60kg hergun yedigimiz liateyi yazalm birbirimize destek ariyorum yokmu benle zayiflayacak 3 gunde bir tartim gunumuz hadiyin kizlar bekliyorum

Merhaba,

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

Heeeyy

Bende iki gündür diyetteyiimm. şu an 78 kiloyummm ve ilk hedefim 60 olmak.

Kendi günlüğüm de var ama arada burayada yazarıımm:)

Başarılar sanaaa

bende diyetteyimmm bugün üçüncü günüm....78 kiloyum.zor kilo verenlerdenim. evlendiğimde 60 kiloydum :( yine o kiloya düşmek istiyorummmm...üç gündür tempolu yrüyüş yapıyorum.yediklerime dikkat ediyorum.bol su içip ter atıyorum...şimdilik tartılmadım haftaya yazarım buraya.güncel kilom 78.3...

bende diyetteyimmm bugün üçüncü günüm....78 kiloyum.zor kilo verenlerdenim. evlendiğimde 60 kiloydum :( yine o kiloya düşmek istiyorummmm...üç gündür tempolu yrüyüş yapıyorum.yediklerime dikkat ediyorum.bol su içip ter atıyorum...şimdilik tartılmadım haftaya yazarım buraya.güncel kilom 78.3...

kizlar diyet gunluklerimde azimli iki gunde vazgecmeyecekler die bi sayfa var bende oraya gectim oraya gelin lutfen

Back
X