Hedef 76 dan 65e

oglumbenimherseyim

Baslangic kilosu 79 ilk hedef 75 guncel 77.7
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
573
543
103
Normalde hic 65in ustune cikmazdim. Ta ki evlenene kadar il degisikliginden dolayi isi biraktim. Kucuk bir ile tayini cikti esimin butun gun evde yedim ictim tammm 76 oldum hadi kilo vereyim derken hoppp hamilelik ve dogumdan 1 gun once 99.9 u gordum 8 ay oldu dogum yapali cok sukurdogum kilolarimi verdim. Simdi sira evlilik kilolarinda.

Bie suredir her sabaha bal ve sirke ile basliyorum ama gerisi gelmiyor. Ancak az once yedigim yogurt limon biber karisimiyla yeniden basladim diyete.

1 Bundan sonra sabahlara sirke bal ilebaslanicak
2 gunluk 3 litre limon dilimli ve kabuk tarcinli su icilicek
3tatli cikolata asla ve asla yok
4 herseyden tadimlik yenilecek. Sofradan doymadan kalkilacak
5aksam yemeginden sonra su ve yogurt kurunden baska birsey yiyip icilmeycikmazdim.
6 hergun sauna sort giyilecek
7kucuk yaramazimdan firsat bulunursa egzersiz yapilacak

Haydi bismillah dedim basliyorum. Dua edin kizlar benim icin gitsin bu yaglar

güzel bir program yapmışsınız :) bende 16 yaşındayım ve yaşım ilerlemeden kurtulmak istiyorum kilolarımdan. Ama bütün gün okuldayım spora yürüyüşe vaktim kalmıyor diyetide zaten doğru düzgün yapamıyorum 4e kadar okulda olduğumdan dolayı kantinden yemek zorunda kalıyorum maalesef onlarda genellikle tost falan oluyor. Bana uygun bir diyet listesi sizce nasıl olabilir ?

güzel bir program yapmışsınız :) bende 16 yaşındayım ve yaşım ilerlemeden kurtulmak istiyorum kilolarımdan. Ama bütün gün okuldayım spora yürüyüşe vaktim kalmıyor diyetide zaten doğru düzgün yapamıyorum 4e kadar okulda olduğumdan dolayı kantinden yemek zorunda kalıyorum maalesef onlarda genellikle tost falan oluyor. Bana uygun bir diyet listesi sizce nasıl olabilir ?
Canim senin kilo vermek icin yapman gereken en iyi sey evden yiyicek goturmek olur saglikli ve hafif olmasi acisindan baskada bisey soyleyemem cunku cok aman aman bilgili degilim. Umarim verirsin kilolarini

Bugun 1 hafta oldu yemek konusunda 1 2 kacamagim oldu ama genel olarak uydum. Suyumu ictim. Yogurt kurunu gunluk yapmadim midemi agritti 2 gunde bir yaptim. Aksam yemeklerinde bol salata yedim. Sporuda hergun yapamadim ama oglum cok hareketli oldugu icin dogal spor yapmis oldum :) sortumu giydim. Sortun cok etkisi oldu hem selulutlerimde hemde basenlerimin toplanmasinda.

Peki ya sonuc.

Sonuc sevindirici 76.5 ciktigim tartida suan 74.2 cikiyorum bir sonraki hafta icin hedefim 72.0

Bu hafta hic kilo veremedim. Biraz fazla kacamagim oldu galiba ve bu hafta hic spor yapamadim. Tekrar hedef koydum ama bu defa biraz daha kati aksam yemekleri sadece salata gunduz kahvalti dahil asla ekmek yok. Tatli tadimlik bile agza surulmeyecek. Hic aksatilmadan spor yapilacak. Hadi bismillah heden 71

Back
X