• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hedef 8 kiloo

heytbengeldim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
875
633
83
35
Bartın
merhaba arkadaşlarrr

diyet listesi ararken bu siteyi gördüm ve üye oldum hemen.

diyete çarsamba gunu basladım 63.6 ile. aslında gorunuş olarak kılolu degılım 1.67 boy ve 26 yasındayım.

tek sorunum gögüslerımın buyuk olması 90 beden takıyorum ve kenarından çıkıyor. artı buyuk olması nedenıyle sırtıma agrı yapıyor üstüne birde kilo alınca iyice sabahları yorgun uyanır bütün gün sırt agrısı çeker oldum.

günlük yaptıklarım : sabah işe gelırken 25 30 dk yuruyorum ama topuklu oldugu ıcın malesef normal seyrinde yürüyorum.kahvaltıda az peynır 3 4 zeytin az ekmek

öğlenlerı 1.30 saat yemek aram var yaklasık 45 dakıka yuruyorum hemen spor ayakkabılarımı gıyıp. işyerıne geldıgımde yağsız salata.

aksam evde annem ne yaptıysa az yıyorum.

bugun sabah kahvaltıda yogurt yedım metabolızmayı hızlandırıyormus nane ve pul biberli.

aralarda elma portakal az cevız yesıl cay kepeklı bıskuvı

gunde 3 4 lt su ıcıyorum diyetten oncede ıcerdım o yuzden ekstra gelmıyor bana ve zorlamıyor.

hedefım 55 kilo olmak ve mumkunse goguslerımın kuculmesını saglamak 80 beden olsa göbek atacam.

bugun sabah tartıldıgımda 62.2 ama gıden kılo degıl regl oldum onun şişliği. hergun yazacam buraya birine anlatıyormusum gibi oluyor yazınca :) yanlış yaptıgım birşey olursa benı uyarın lutfen :3::3:

GÜNAYDIN...
işlerım yogun yazamadım kac gundur hemen yazıyorum.
bu sabah tartıldım 61.9 kıloyum. yavas yavas verıyorum tahmınım 2 aya istedıgım kıloya ulasırım.

hergun 1 saat yurumeyı ıhmal etmıyorum ama dun bıraz fazla kacırdım heralde yemegı izin gunu olunca ve evdede olunca ve sabahın korunde uyanınca aklıma ılk gelen yemek oldu malesefkı. reglım yenı bıttgı ıcın canım acayıp tatlı ıstıyordu bıraz cıkolata yedım bırazcıkta makarna bıracıkta fındık fıstık olsunn hem isten ızın gunum hem yemekten olsun pazar gunlerı :9:

gunler uzasada rahat rahat aksamları yurumeye cıkabılsem oğlen cokta saglıklı olmuyor yuruyorum ama napalım.

dıyet lıstem yok kendı kendıme ne bulursam onu yıyorum. sabah peynır zeytın domates 1 çavdar ekmegı

oğlenlerı salata yapıyorum işyerınde

aksamları Allah ne verdıyse azar azar yıyorum 2 yesıl cay bıraz cevız bu sekılde.

merhaba arkadaşlarrr

diyet listesi ararken bu siteyi gördüm ve üye oldum hemen.

diyete çarsamba gunu basladım 63.6 ile. aslında gorunuş olarak kılolu degılım 1.67 boy ve 26 yasındayım.

tek sorunum gögüslerımın buyuk olması 90 beden takıyorum ve kenarından çıkıyor. artı buyuk olması nedenıyle sırtıma agrı yapıyor üstüne birde kilo alınca iyice sabahları yorgun uyanır bütün gün sırt agrısı çeker oldum.

günlük yaptıklarım : sabah işe gelırken 25 30 dk yuruyorum ama topuklu oldugu ıcın malesef normal seyrinde yürüyorum.kahvaltıda az peynır 3 4 zeytin az ekmek

öğlenlerı 1.30 saat yemek aram var yaklasık 45 dakıka yuruyorum hemen spor ayakkabılarımı gıyıp. işyerıne geldıgımde yağsız salata.

aksam evde annem ne yaptıysa az yıyorum.

bugun sabah kahvaltıda yogurt yedım metabolızmayı hızlandırıyormus nane ve pul biberli.

aralarda elma portakal az cevız yesıl cay kepeklı bıskuvı

gunde 3 4 lt su ıcıyorum diyetten oncede ıcerdım o yuzden ekstra gelmıyor bana ve zorlamıyor.

hedefım 55 kilo olmak ve mumkunse goguslerımın kuculmesını saglamak 80 beden olsa göbek atacam.

bugun sabah tartıldıgımda 62.2 ama gıden kılo degıl regl oldum onun şişliği. hergun yazacam buraya birine anlatıyormusum gibi oluyor yazınca :) yanlış yaptıgım birşey olursa benı uyarın lutfen :3::3:

gunaydınnn okurken bı an benden bahsedıyor dedım acaba ben mı yazdım dıye suphe duydum =)) 1.67 boy ,63.6 kilo (ama suan regl 3.gunumdeyım) ay olarak gırmesemde sene olarak 26 yasındayım =) veee hedefım 55 kilo olmak =) ara arar dıyet anlamında bıseler yapsamda bı turlu devam ettıremıyorum ne yazıkkı kılom cok oynak oldu gecen ay 64.5 gıbı bıseydım aslında,gecen hafta ise 62.5 sımdı 63.6 suankı son kılo regl etkısıde var sanıyorum ki.birbirimize destek olabılırız yas aynı hedef yanı kılo aynı ;)

olur çok sevınırım :)

bende malesefki tam olarak uyamıyorum diyete. bakıyorum kılo verememısım hemen pes edıyorum ama bu sefer pes etmeyecem aynı oldugumuza gore senın vucudunda benım gıbı gorunurde fazla bır kılo yok boy uzun oldugu ıcın ama rahatsız edıyor ınsanı. birde benım sıkıntım memeler sankı kalcadan bacaktan alınmısta memelere monte edılmıs ama azmettım onlarda kuculecek :)

olur çok sevınırım :)

bende malesefki tam olarak uyamıyorum diyete. bakıyorum kılo verememısım hemen pes edıyorum ama bu sefer pes etmeyecem aynı oldugumuza gore senın vucudunda benım gıbı gorunurde fazla bır kılo yok boy uzun oldugu ıcın ama rahatsız edıyor ınsanı. birde benım sıkıntım memeler sankı kalcadan bacaktan alınmısta memelere monte edılmıs ama azmettım onlarda kuculecek :)

bende tam tersı 1-2 kılo gıtse oo nasılsa verıyorum dıyorum =) benım durumum söyle ben yıllarca 58 kıloda kaldım ne ındı kılom ne cıktı hıc baska kılo bılmezdım kı evlendım ve kılo aldı basını gıdıyor ılk defa bu kılodayım alısamıyorum oyuzden herkes boyun var kılolu degılsınkı desede yok olmuyor ben oturunca bıraz gobegım katlanıyorsa kıloluyum demekkı=) sabah sabah guldurdun benı=) benım gogusler 80 bende aızcık daha buyuk olaydı iyiydi diyorum=)

napıcaz sımdı her haftamı bıldırım yapıcaz kılomuzu bırbırımıze belkı 8 kılo hedefı olan baskalarıda gelır=) buarada ben bırde twester aldım oda ıyı oluyor dıyorlar ama bakalım su regl bı bıtse adapte olucam kılo vermeye=)

heh işte benimde aynı ayakta duz bir fizik ama oturunca düğüm düğüm göbek.

nasıl yapalım istersen yedıklerımızı yazalım yaptıgımız sporu yazarız ben bırde vucudumu ölcüyorum neremden ne kadar ıncelımısım dıye.

Back
X