Hedef günlüğüm

glsmh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
354
0
26
Gaziantep
bin bir türlü diyet yanlısından sonra artık yapması gerekeni öğrenmiş biri olarak burdayımm ve amacım zayıflamak

26 nisan:73.8 ve bugün 69.8 ilk hedefim 70in altına düşmekti oldu birinci hedefimi basardım ve ödül olarak iki minik petito yedimm

aslında günlük tutmasını menü yazmasını beceremiyorum sadece kilo bildiirmi yaparım bir kilo verdikcee

yarın için yeni kurallarım olacak 1 hazirana hedefim 64 olmk bakalım ne kadar vericemm

bin bir türlü diyet yanlısından sonra artık yapması gerekeni öğrenmiş biri olarak burdayımm ve amacım zayıflamak
hepimizin amaci bu zaten ... umarim hedefine cabucak ulasirsin ...tabi bende ulasirim

4gunde 4kilo mu verdinnasıl?tıbben mumkun mu bu?

merhaba tabiki mümkün değil normalde nisan ayında 70.4 olarak girmiştim yani 1 nisanda 70.4 düm ama psikolojik fizyolojik sebepler dyelim durduk ere 73.8e cıktım bir hafta normal düzenime dönmeye calıstım 3-4 gün sıkınca da 1 mayısta tekrar 1 nisandaki kiloma döndüm artık rejime kaldıgım yerden devam edebilirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…