• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef koy ,plan çıkar,uygula,kontrol et ,rutin haline getir 🙂‍↕️💪🫰☺️

Sisko ama gururlu

Hedefe doğru adım adım 💪🫰
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2020
4.313
10.938
208
Ev işi ,kitap okuma , Spor, gibi herşey olabilir herkes kendi günlük planını hedefinini yazıp gün sonunda ne kadarını yapabildiğini paylaşacak böylece hem hedeflerimize odaklanacak hem alışkanlık kazanacak hemde rutin oluşturacağız katılmak isteyenleri bekliyorum
Konuyu yanlış yere açmış olabilirim abla Mune Mune
Ev işi,hobi, sağlık vs olunca nereye açacağımi bilemedim

Son düzenleme:
Aylık hedefim
Tefsir ve hadis kitabıni bitirmek
Günlük hedeflerim
Düzenli egzersiz
Su icme alışkanlığı kazanmak
Kendime özel alan (film dizi vs hobi)
Günlük zikirlerimi vird haline getirmek
İbadetlerimi düzene koymak
Haftalık planım ise
Ütü
Çamaşır
Genel temizlik

Dinlediğim podcast çok iyi geldi ve daha iyi hissediyorum
Akşam yemek sonrası mutfağı hallettim
Çay demledim çay içtik
Sonra eşim apartman toplantısına gitti
Gelince kahve içtik
Tezgah üstünü düzenledim bir iki parça bulaşığı hallettim

Gece kalbim sürekli sıkıştı ve nefesim yetmiyor gibi hissettim sabah ezanıni duyunca zorlayarak da olsa kalkıp abdest aldım ve sabah namazıni kilabildim önceden hiç namaz kacirmazdim
Rabb'im ne olursa olsun kaç defa kapını calsamda hep açtığın ve kabul ettiğin için teşekkür ederim

Günaydın topiğiniz hayırlı olsun ☺️
Aylık hedefim
Yeme düzeni oluşturmak
Günlük hedefim
Evi silip süpürmek
Namazları vaktinde kılmak
Kitap okumak
Telefondan uzak durmak

Aylık hedefim
Yeme düzeni oluşturmak
Günlük hedefim
Evi silip süpürmek
Kitap okumak
Telefondan uzak durmak
Selâm aleyküm hayırlı sabahlar canım teşekkür ederim
Çok güzel hedefler
Bende namazımi hiç aksatmazdim ama sonra rahatsızlandım depresyon ağrılar ihmal.ettim ilk ve yegâne hedefim 5 vakti tam kilamazsam da başlarda elimden geleni yapmak

Aylık hedefim
Yeme düzeni oluşturmak
Günlük hedefim
Evi silip süpürmek
Kitap okumak
Telefondan uzak durmak
Günlük yaptığınız işleri okumalarinizi ibadetlerinizi çektiğiniz zikir vs yazabilirsiniz hem bana da teşvik olur 🙂☺️yazınca göreceksiniz ki ne çok şey başarıyorsunuz

41 defa Hz İbrahim as duası okundu
100 defa la ilahe illallah okundu
13.cuz 5 sayfa okundu
Şimdi de hadis kitabimi okuyacağım inşallah
Rabb'im kalbime sakinlik ver duracak gibi hissediyorum

Tabi yapabilirsem eklerim bana da motivasyon olur.
Çay demledim kahvaltı hazırladım
Toz aldım kendime kahve yaotim dizi izledim herşeyi yazabilirsiniz
Küçük ve önemsiz gibi görünse de bunları yaptığını yazmak ve görmek iyi hissettirecek size emin olun
Ben demond slayer izliyorum 4. Sezona geldim vakit buldukça izleyeceğim 1 bölüm dahi olsa zaten 20 25.dk bölümler sonra youtube da dersler dinliyorum onlarda ruhuma iyi geliyor

Çay demledim kahvaltı hazırladım
Toz aldım kendime kahve yaotim dizi izledim herşeyi yazabilirsiniz
Şuan bakara süresi açıp evi toparlamaya başladım.Bakara süresi ve inşirah süresi açınca daha bi rahatlama geliyor.Bazende müzik dinleyerek yapıyorum.Tavsiye ederim.

Şuan bakara süresi açıp evi toparlamaya başladım.Bakara süresi ve inşirah süresi açınca daha bi rahatlama geliyor.Bazende müzik dinleyerek yapıyorum.Tavsiye ederim.
Kolay gelsin 🙂☺️
Bende denesem iyi olacak uzun süredir açmıyorum temizlik yaparken açayım inşallah bende modumu yükseltmek için müzik açıyorum bazen
Şuan dağınıklik olmadığı için eşim uyanana kadar kitap okumaya çalışacağım

Kapının önündeki ayakkabı dolabını sildim üzerine streç film yapıştırdım örtü eskisi yıprandı onu attım ayakkabı koyduğumuz için üzeri temiz olsun istedim beyaz renk olduğu için

Kahvaltımı yaptım çay içiyorum biraz daha okuma yapacağım grup la okuduğum için geride kalmamak için tamamlayacağım inşallah

Oğluma kahvaltı hazırladım beslenme hazırladım okula gönderdim salonu topladım kızıma kahvaltı hazırladım beslenme ödev kontrolü yaptık müzik açıp dans ettik antre ve mutfağı biraz toplamaya çalıştım kızımı okula gönderdim kahvemi içip pasta yiyorum 🙃

Oğluma kahvaltı hazırladım beslenme hazırladım okula gönderdim salonu topladım kızıma kahvaltı hazırladım beslenme ödev kontrolü yaptık müzik açıp dans ettik antre ve mutfağı biraz toplamaya çalıştım kızımı okula gönderdim kahvemi içip pasta yiyorum 🙃
Ohh afiyet olsun evlatlarının hep iyi günlerini gör inşallah maşallah size😍🥰 bende eşimle oturuyorum dün eşimle evleri silip süpürdük sadece mutfağı supurecegim birde yorgun hissetmezsen oturma odasına tutarım inşallah
Eşim ise gidince halledeceğim bir kaç iş var onları hallederim

Back
X