• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef koy ,plan çıkar,uygula,kontrol et ,rutin haline getir 🙂‍↕️💪🫰☺️

Kitap okuma grubunuz mu var hangi kitabı okuyorsunuz
Telegram da var
Riyazus Salihin
Safvetüt tefasir tefsiri
El ezkar
Risale-i Nur külliyatı
Ve ders videoları ile ilgili iki ayrı grup
Birde herkesin kendi seçtiği kitabı okuduğu bir grup
Orada kürk mantolu Madonna kitabına başlayacağım inşallah
Günlük okuma için sayfa sayıları çok değil o yüzden zorlanmiyorim bir günde telafi günleri var

Selâm aleyküm hayırlı sabahlar canım teşekkür ederim
Çok güzel hedefler
Bende namazımi hiç aksatmazdim ama sonra rahatsızlandım depresyon ağrılar ihmal.ettim ilk ve yegâne hedefim 5 vakti tam kilamazsam da başlarda elimden geleni yapmak
Kusura bakmayın yeni yorum yazıyorum gözümden kaçıyor bazı şeyler aleyküm selam namazı aksatınca aslında insan daha huzursuz oluyor tesbih çekseniz başlamanız daha kolay olur inşaAllah
Ohh afiyet olsun evlatlarının hep iyi günlerini gör inşallah maşallah size😍🥰 bende eşimle oturuyorum dün eşimle evleri silip süpürdük sadece mutfağı supurecegim birde yorgun hissetmezsen oturma odasına tutarım inşallah
Eşim ise gidince halledeceğim bir kaç iş var onları hallederim
Amin teşekkür ederim🥰 inşaAllah çabucak halledersiniz kolay gelsin 🤩

Telegram da var
Riyazus Salihin
Safvetüt tefasir tefsiri
El ezkar
Risale-i Nur külliyatı
Ve ders videoları ile ilgili iki ayrı grup
Birde herkesin kendi seçtiği kitabı okuduğu bir grup
Orada kürk mantolu Madonna kitabına başlayacağım inşallah
Günlük okuma için sayfa sayıları çok değil o yüzden zorlanmiyorim bir günde telafi günleri var
Ben önceden çok kitap okurdum ama şuan odaklanma problemi yaşıyorum başladığım kitabı çoğu zaman bitiremiyorum ki ben beğenmesem bile kitabı bitirmeden bırakmazdım.Şuan hergün 5 10 sayfa okumaya çalışıyorum tekrar alışkanlık kazanmak için umarım başlayabilirim.Size de keyifli okumalar🥰

Ben önceden çok kitap okurdum ama şuan odaklanma problemi yaşıyorum başladığım kitabı çoğu zaman bitiremiyorum ki ben beğenmesem bile kitabı bitirmeden bırakmazdım.Şuan hergün 5 10 sayfa okumaya çalışıyorum tekrar alışkanlık kazanmak için umarım başlayabilirim.Size de keyifli okumalar🥰
Teşekkür ederim okuma konusunda eğer ara verirsen bağ kopuyor o yüzden hiç değilse yarım sayfa bile okumaya çalıştım eskisi kadar çok ve hızlı okuyamıyorum ama bugüne şükür günlük okuma sayfam 20 ila 30 sayfa eskiden 50 100 sayfa idi ama 2 yıldır depresyon ağrılar vs anca bu kadar yapabiliyorum

İnşallah canım 5 sayfa deyip geçme ayda 140 sayfa eder her gün düzenli okusan

Çok halsiz hissediyorum ama namazımı kılıp kuaföre gideceğim gelince biraz dinlenip yemek ve işleri yapacağım

Kuaför e gittim
Market işini hallettim
Yemek işini hallettim
Mutfak toplandı
Makine boşaltıldı
Kirliler dizildi
Mutfak süpürüldü
Namaz kılındı

Selam aleyküm hayırlı sabahlar
Aile hekimindeyim
Bugün yapılacaklar
Makineye çamaşır atmak